У Кам’янці на бізнес-форумі презентували електробус

У Кам’янці на бізнес-форумі презентували електробус
  • Сьогодні, 10 листопада, у Кам'янці відбувся бізнес-форум «Кам’янець відкритий для світу, Кам’янець відкритий для вас».
  • У рамках форуму презентували екологічний електробус.

Ще з десятої ранку сьогодні, 10 листопада, у Кам’янці зібрались представники бізнес-сфери не лише з України, а й з Туреччини, Польщі, представники торгових палат, економісти та громадські діячі.

У рамках бізнес-форуму «Кам’янець відкритий для світу, Кам’янець відкритий для вас», який цьогоріч проходив у Кам’янці вперше, міський голова Кам’янця-Подільського Сімашкевич Михайло підписав меморандум про співпрацю з громадською організацією "Міжнародна спілка бізнесменів України та Туреччини".

На завершення форуму учасникам презентували електробус “Електрон”. Автобус позиціонується як екологічний міський транспорт нового покоління. Пробіг електробуса без підзарядки тягових акумуляторів – до 300 км. Цей проект вартує близько  350 тисяч євро. Вже два роки електробус функціонує у Львові.  Виготовлений елетробус на ПрАТ «Концерн-Електрон». Розрахований на перевезення 100 пасажирів.

Коментарі
keyboard_arrow_up