У Кам`янці поліція зупинила рух БРДМ-2 з 8 туристами на борту

У Кам`янці поліція зупинила рух  БРДМ-2 з 8 туристами на борту
Фото зі сторінки Департаменту ЖКГ у мережі Facebook
  • Ще 29 вересня виконавчий комітет Кам`янця заборонив проводити туристичні маршрути на БРДМ-2 у Смотрицькому каньйоні без дозвільних документів.
  • Вчора, 5 жовтня, працівники муніципальної поліції та департаменту ЖКГ зафіксували БРДМ-2, який рухався руслом Смотрича без відповідного дозволу.

Транспортний засіб БРДМ-2 5 жовтня рухався руслом річки Смотрич всупереч заборони виконавчого комітету, що була прийнята 29 вересня. Зафіксувати спецавтомобіль вдалося працівникам муніципальної поліції, Департаменту житло-комунального господарства, за участю заступника міського голови Сергія Бабія. На борту трансортного засобу знаходилося 8 туристів з міста Суми.

На вимогу представників рейду дозвільних документів на перевезення пасажирів підприємцем не було надано, повідомляє Департамент ЖКГ м. Кам`янець-Подільський на сторінці у мережі Facebook.
Результат рейду задокументований, незабаром його відправлять до відповідних органів для того, щоб здійснити адміністративний вплив.

 

Коментарі (4)
  • алла зарницка

    Добре зробили. Давно пора було заборонити. Для туристів в нас розваг цілком  достатньо.
  • Олександр Дідух

    Ви розчаровуєте такими важливими подіями тижня. Коли вже напишете, що цілодобово жителі каньону і всіх інших мікрорайонів з привіатними садибами спалюють траву, листя і сміття на берегах річки і в своїх дворах, отруюючи мільйони кубометрів повітря? БРДМ  - корисний атракціон для міста і каньону. І які ідіоти вимагають дозвіл на перевезення пасажирів в розважального атракціону? На каруселі теж потрібний дозвіл з перевезення пасажирів?
  • Владимир Барановский

    Це так туристичне місто бориться з туристами, щоб менше приїзджали до Кам'янця. Все хороше має бути зупинено!

    Andrew Chubenko reply Владимир Барановский

    Тобто інтереси туристів важливіші чим інтереси людей, які живуть у каньйоні?
keyboard_arrow_up