У Кам’янці презентували карту єдиного квитка та аудіогід

У Кам’янці презентували карту єдиного квитка та аудіогід
  •  Сьогодні, 22 квітня у Ратуші презентували нововведення - карту єдиного квитка та аудіогід для туристів.
  •  У Стару фортецю, Ратушу, Галерею мистецтв та Виставкову залу тепер можна потрапити за одним квитком. А зекономити на послугах екскурсовода можна завдяки аудіогіду.

У Ратуші сьогодні, 22 квтіня, презентували карту єдиного квитка та аудіогід.

Загальна вартість при окремій покупці цих квитків для дорослого - 84 гривні. А з 1 травня становитиме 87 гривні. В той час, як ціна карти єдиного квитка - 40 гривень. Квиток діє три дні від дня купівлі.  На зворотньому боці квитка є карта-схема музеїв міста. Подібний квиток працює уже в Києві та Луцьку.  Про це розповів Ростислав Майор, завідувач науково-експозиційного відділу на сьогоднішній презентації.

Для того, щоб скористатися послугами аудіогіда, попередньо потрібно скачати додаток izi.TRAVEL. У ньому пропонуються 2 маршрути – по Старому місту і Фортеці. Крім того, аудіогід дає можливість обрати туристові мову екскурсії – українську, англійську та російську. Маршрут Старим містом розпочинається від Алеї закоханих і веде до Турецького мосту. Тривалість маршруту становить 3-4 години. Проте, турист має можливість скоротити час аудіоекскурсії, вибираючи аудіорозповідь лише про ті місця, які його найбільше цікавлять.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up