У Кам’янці пропонують перейменувати вулицю Папаніна

У Кам’янці пропонують перейменувати вулицю Папаніна
  • У межах декомунізації у Кам’янці планують перейменувати вулицю Папаніна.

З метою врахування громадської думки та інтересів жителів міста, пропонується надати пропозиції з питань перейменування вулиці Папаніна міста Кам’янця-Подільського. Топонімічна комісія Кам’янця пропонує змінити назву вулиці Папаніна на Олександра Удовиченка. Жителі міста можуть надавати пропозиції з цього питання. Це потрібно зробити у письмовому вигляді до 1 жовтня 2018 р. за адресою: м. Кам’янець-Подільський, майдан Відродження, 1, каб. 113, або на електронну адресу: [email protected] 

«Відповідно до «Порядку проведення громадських обговорень під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989, пропозиції повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства», - йдеться на сайті міської ради.

Нагадаємо, у міському бюджеті передбачено 100 тисяч гривень на закупівлю та встановлення вказівників із новими назвами вулиць та провулків.

Коментарі
keyboard_arrow_up