У Кам’янці смакували «Літературним фрешем»

У Кам’янці смакували «Літературним фрешем»

• Вчора, 25 червня, з нагоди Дня молоді відбувся літературник.

• Вірші та прозу читали близько 15 осіб. Учасниками дійства стали як кам’янчани, так і гості міста.

Літературні читання стали хорошою традицією, без котрої не обходиться чи не кожне святкування в місті. Так і вчора, 25 червня, з нагоди свого свята, молоді письменники та поети зібралися, щоб поділитися своєю творчістю з іншими.

Декламація віршів та читання прози відбувалося у внутрішньому дворику закладу «Мак Смак». Модерувала «Літературним фрешем» поетка з Хмельницького – Леді Бо.

Вірші про кохання, сучасний світ, легенда про підлого генерала та багато інших поезій та прози змусили присутніх вдумливо насолоджуватися «фрешем». Це робило дійство душевним та атмосферним. А родзинкою заходу став проект кам’янчанки Ольги Колодянської та хмельничанки Леді Бо – «Леді та науковець».

Окрім віршів та прози, присутнім запропонували взяти участь у грі «Пишемо роман на Коронацію слова». Серед бажаючих виявилися двоє хлопців та жінка. Суть полягала у тому, що ведуча задавала гравцям питання, а ті записували свої відповіді, загинали аркуш і передавали його іншому гравцеві, міняючись тим самим аркушами один з одним.

Подібні заходи доводять, що українська молодь талановита, гідна поваги та заслуговує свята для себе.

Коментарі
keyboard_arrow_up