У Кам’янці стартує третій “Агроуніфест”

У Кам’янці стартує третій “Агроуніфест”
  • Ще вчора, 17 жовтня, у Кам’янці - Подільському стартував третій “Агроуніфест”.
  • До Кам’янця з’їдуться студенти-аграрії з різних українських міст, аби показати, що технічні спеціальності не заважають творчому потенціалу.

Аграрії теж можуть бути творчими. Цю тезу вже втретє доводять організатори “Агроуніфесту” у Кам’янці - Подільському. Фестиваль організовує Подільський державний аграрно-технічний університет. Мета чотриденного фесту полягає в тім, щоб показати творчий потенціал студентів аграрних навчальних закладів.

Цьогоріч участь у фестивалі візьмуть понад 400 учасників. Про це розповіли на прес-конференції для ЗМІ ректор університету Іванишин Володимир.

Іванишин Володимир, ректор (праворуч)

Змагатимуться творчі аграрії за 1,2 та 3 місця у п’яти категоріях: “Декоративно-ужиткове мистецтво”, “Театральне мистецтво”, “Інструментальне мистецтво”, “Вокальне мистецтво”, “Хореографічне мистецтво”. Конкурну програму може побачити кожен охочий кам’янчанин. Відкриття фесту та старт конкурсу запланований на 19 жовтня о 9.00 годині в актовій залі ПДАТУ.

Для кам’нчан цікаво буде знати, що 20 жовтня, починаючи із 8 ранку, перед центральником корпусом університету пройде ярмарок сільськогосподарської продукції. Там кожен зможе придбати собі товар фактично за собівартістю. Того ж дня є можливість побачити зворушливу виставу у стилі стім-панк “Тіно” від театру “Лінк”. А з 10.30 години відбудеться автопробіг до Дня автомобіліста. Стартують від вулиці Шевченка, 13.

Коментарі
keyboard_arrow_up