У Кам’янці ТВК зареєструвала на вибори «Свободу», а «Батьківщина» готується до апеляції

У Кам’янці ТВК зареєструвала на вибори «Свободу», а «Батьківщина» готується до апеляції
До списку кандидатів у мери комісія додала виборчий список ВО «Свобода» та кандидата на посаду міського голови Михайла Посітка.

Вчора ввечері місцева ТВК, згідно рішення суду, повторно переглядала документи партій, які не пройшли попередню реєстрацію. Нагадаємо, що 1 жовтня ТВК відмовила у реєстрації деяким політсилам. Цими вихідними справу слухали у Хмельницькому суді за позовами Кам’янець-Подільської політичної партії ВО «Свобода», ВО «Батьківщина» та «Української партії честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю».Суд скасував постанову міської ТВК.
- Зареєстрували партію ВО «Свобода» та кандидата на посаду мера Михайла Посітка, - каже представник Громадянської мережі «ОПОРА» у Кам'янці-Подільському Ольга Вінська. - Тому що документ, через який відмовили у реєстрації, управління юстиції визнало і підтвердило, що Посітко є легітимним головою осередку. Інших претензій до документів «свободівців» не було. 
За словами Ольги Вінської, зареєстрували також колишнього голову міського «Правого сектору», а нині представника партії «За конкретні справи» Олександра Кравченко. Проблема була в тому, що у нього не була вклеєна фотографія після того, як йому виповнилось 25 років. Але, як пояснив Олександр Кравченко, він перебував в АТО, тому фізично цього зробити не міг.
Стосовно всіх інших партій та кандидатів, то ТВК готує звернення до Вінницького суду.

Коментарі
keyboard_arrow_up