У Кам’янці встановили меміоральну дошку Роману Наглюку

У Кам’янці встановили меміоральну дошку Роману Наглюку
  • Роман Наглюк загинув 4 серпня 2014 року в cелі Волнухине, Лутугинського району, Луганської області вiд осколкового поранення в серце.
  • Сьогодні, 11 квітня, у Кам'янці відбулося відкриття меморіальної дошки Роману Наглюку.

Зініціювали встановлення меморіальної дошки працівники Кам’янець – Подільського планово-економічного тенхнікуму-інтернату. На калиновій алеї Слави, біля гуртожитку технікуму, тепер стоїть пам’ятна дошка загиблому Герою, Роману Наглюку, уродженцеві Кам’янеччини, який у віці 28 років загинув у зоні АТО.

Дружина та донька Романа Наглюка

На відкритті дошки були присутні родичі Романа, його побратими й товариші, представники місцевої влади, студенти та викладачі Кам’янець – Подільського планово-економічного тенхнікуму-інтернату та небайдужі кам’янчани.

До слова запросили мера Кам’янця – Подільського, Михайла Сімашкевича, директора технікуму Тріпака Мар`яна. Бойко Володимир, Романів побратим, розповів про те, що на Романа завжди можна було покластися.

Ледь стримувала сльози під час промови вдова Романа, Юлія.

 А хтось сліз стримати не міг.

Відкрили дошку мер Кам'янця - Подільського та дружина Романа Наглюка.Студенти символічно прив’язали синьо-жовті стрічки на саджанці калини.

Завершилося відкриття меморіальної дошки покладанням квітів.

ДОВІДКА:

Роман Наглюк - капітан Збройних сил України, командир танкового батальйону. Народився 14 березня 1986 року у селі Ходоровці Кам’янець – Подільського району.

Закiнчив Кам'янець-Подiльський лiцей з пiдвищеною вiйськово-фiзичною пiдготовкою. У 2007 роцi закiнчив Харкiвський iнститут танкових вiйськ iмені Верховної Ради. Проходив службу в 300 полку в місті  Чернiвці. У 2013 роцi був переведений в 24 окрему механiзовану бригаду в місті Яворовiв, Львiвськоi області. 

14 березня 2014 року був направлений на схiд, захищати нашу Батькiвщину. З 30 травня по 4 серпня був учасником АТО.

Загинув 04. 08. 2014 року в cелі Волнухине, Лутугинського району, Луганської області вiд осколкового поранення в серце, яке отримав в результаті обстрілу градами.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up