У Старій фортеці планують провести новий фестиваль на міжнародному рівні

У Старій фортеці планують провести новий фестиваль на міжнародному рівні
Фото з архіву 20 хвилин
  • Наступного літа у Кам’янці організують фестиваль оперного мистецтва.

Наступного літа у Кам’янці організують масштабний оперний концерт міжнародного рівня. Вчора, 19 липня, організатори фестивалю, серед яких Альфред Прауст – чоловік відомої оперної співачки Сусанни Чахоян, обговорили концепцію нового заходу.

Наразі відомо, що музичне дійство триватиме три дні, кожен з яких матиме свій тематичний напрямок. У п’ятницю звучатиме вірменська музика, субота стане головним днем, який супроводжуватиметься виступом симфонічного оркестру класичної музики, а неділя буде присвячена українській культурі із залученням капели бандуристів.

На заході виступатимуть оперні зірки з різних країн світу, серед яких і відома українська співачка Сусанна Чахоян. Якщо фестиваль стане успішним, організатори щороку робитимуть окремий фокус на певній державі. У 2019 році це буде Австрія, тематику доповнюватимуть різні локації з традиційними для цієї країни їжею, напоями, сувенірами, тощо.

Головна сцена фестивалю розташовуватиметься на території Старої фортеці, йдеться на сайті міської ради. Також буде організовано безкоштовну фан-зону, де кожен охочий зможе зануритися в атмосферу оперного мистецтва.

Коментарі
keyboard_arrow_up