Убивця з Кам'янеччини сяде на 12 років

Убивця з Кам'янеччини сяде на 12 років
  • 4 жовтня 2018 року Кам’янець-Подільський міськрайонний суд розглянув кримінальну справу по обвинуваченню громадянки України за умисне вбивство з особливою жорстокістю.

Вбивство сталося в ніч з 19 на 20 січня минулого року в одному з сіл Кам’янець-Подільського району. Між матір’ю похилого віку і її донькою виникла суперечка через житло, половину якого старенька переписала на іншу доньку. Повідомляє прес-служба суду.

Убивця нанесла своїй жертві  33 удари сокирою, після чого намагалася приховати сліди злочину. Експертиза встановила, що матір помирала від поранень близько трьох годин.

Донька померлої повідомила сільського фельдшера, що жінка нібито впала і забилася. Коли лікар прийшов на місце події, то зрозумів, що смерть була насильницькою і викликав поліцію.

У суді обвинувачена причетність до вбивства заперечила, стверджувала, що втратила свідомість під час конфлікту і не пам’ятає подій тієї ночі.

Проте зібрані докази, покази свідків і висновки експертиз доводять провину громадянки у вбивстві рідної матері.

Кам’янець-Подільського міськрайонний суд визнав  громадянку винною і призначив їй покарання у вигляді 12 років позбавлення волі.

Коментарі
keyboard_arrow_up