“Відділ кадрів” готує для кам’янчан новий сезон. Шукатимуть "українську мрію"

“Відділ кадрів” готує для кам’янчан новий сезон. Шукатимуть "українську мрію"
Фото: energ1x.livejournal.com
  • Жодна подія у Кам’янці - Подільському не обійшлася без “Відділу Кадрів”.
  • Кам’янецьке інформативно-розважальне шоу продовжує дивувати глядачів.
  • У новому сезоні ведучі шукатимуть "українську мрію".

На початку цього року кам’янецький режисер Андрій Заєць відновив роботу над проектом “Відділ Кадрів”.  За 6 місяців безупинної діяльності команди у світ вийшло 23 випуски шоу. Знімальна група “Відділу Кардів” була на концерті Монатіка, знайомилися із Тарасом Тополею (“Антитіла”) та його дружиною - співачкою Альошею.  “Кадри” побували на фестивалі “Форпост”,”Zagata”, кавовому фестивалі. А  ще відкривали Турсезон в Камянці, святкували День міста. Ведучі спілкувалися із Сергієм Житніковським, Андрієм Повозніковим, Катею Петрашовою… І це - далеко не повний перелік того, що встигли підготували для глядача “Відділ Кадрів”.

Фото: energ1x.livejournal.com

 

"Перший сезон був як розминка - формувалась команда, формувався концепт шоу, яке не було б похоже на інші в Україні, і напрацьовувались ідеї. В першому сезоні, над яким працювали з Вусачем, Джо, Гєроном і Беном 6 місяців у нас вийшло випустити 23 насичені сюжетами та скетчами передачі, взяли понад 50 інтерв'ю в талановитих кам'янчан та відомих гостей міста, висвітлювали майже всі фестивалі та цікаві події міста. Передача "Відділ Кадрів", можна сказати, єдине у свому роді шоу на Поділлі. А найшловніше - некомерційне і не копається заради переглядів у політичному бруді сьогодення", - каже Андрій Заєць, режисер шоу.

А вже із 1 вересня “кадри” починають роботу над новим сезоном. Змінено тему, змінено концепцію, змінено образи. Цього разу ідеєю сюжетів “Відділу кадрів” стане пошук  “української мрії”. Що це таке та де її шукатимуть ведучі - побачите зовсім згодом. Не зважаючи на те, що Іванна (Джо) Шептицька та Георгій (Гєрон Зай) Торяник шукатимуть українську мрію (як у фільмі “Страх і відраза у Лас-Вегасі” Рауль Дюк та Доктор Гонзо шукали “американську мрію”), ведучі не залишаться осторонь гучних подій із життя міста.

Андрій Заєць привідкриває завісу:

"У другому сезоні наше шоу буде більш відверте, будуть підніматись гострі питання, буде більше інтерв'ю і новий формат допоможе не сковувати себе якимись рамками рубрик і тем. Усі давно чули термін "American Dream". Про нього говорять в ЗМІ, радіо та кіно. Але ніхто з україніців не задавався питанням "Що таке Ukrainian Dream"? Що таке "українська мрія" для кожного з нас і учому вона полягає? Також крім цього розлідування на глядача чекає ексклюзивний матеріал із трьох передач про те, як проходив останній фестиваль сучасного мистецтва "Республіка" в Кам'янці-Подільському".

Кадр із фільму "Страх і відраза у Лас-Вегасі" (1998 рік. Реж. Террі Гілліам)

Слідкуйте за сюжетами на каналі “Відділу Кадрів” у  Youtube.

Нагадаймо, "Відділ Калрів" - некомерційне інформативно-пізнавальне шоу. У Кам'янці досі проектів такого формату не було. Над створенням сюжетів наразі працюють режисер, продюсер, сценарист, оператор, режисер монтажу, засновник - Андрій Заєць, ведчучі - Георгій Торяник та Іванна Шептицька.

Коментарі
keyboard_arrow_up