"Відділ кадрів" "Na-starte": кам’янецьке шоу потребує підтримки

"Відділ кадрів" "Na-starte": кам’янецьке шоу потребує підтримки
  • Розважальне шоу "Відділ кадрів" набирає обертів. В ефір вийшло уже шість випусків програми. Але творці проекту зупинятися не збираються. 
  • Та для того, аби надалі вдосконалюватися та продовжувати створювати якісний український контент, потрібна фінансова підтримка. 
  • Саме із цією метою кам’янецький "Відділ кадрів" долучився краудфандингової платформи  "Na-starte. Підтримати проект може кожен небайдужий. 
Кам’янеччина - маленька Батьківщина талановитих людей. Активні, креативні та творчі люди продовжують невтомно й невпинно працювати над тим, щоб про Україну та, зокрема, Кам’янець – Подільський дізналися в усьому світі.
А полекуди й так трапляється, що за кордоном добре знають про нашого земляка, а самі ж кам'янчани й не чули про їхні таланти. І саме для того, аби кожен мешканець Кам'янеччини мав змогу пишатися своїми земляками, ініціативна група взялася до реалізації шоу "Відділ кадрів". 
 
 Сама програма складається із трьох розділів: інтерв’ю із гостем у студії, рубрика "Шопопалошоу" та рубрика-опитування "Крок за кроком". Наразі у мережі вже є шостий випуск програми. Режисер та його команда обіцяє, що продовжуватиме дивувати глядачів і підготували ще чимало цікавого.
Проте для того, щоб надалі продовжувати займатися просуванням та продакшном шоу "Відділ кадрів", треба фінансова підтримка. Адже досі все фінансується з кишені режисера-ентузіаста. 
А від сьогодні, 18 квітня, "Відділ кадрів" шукатиме підтримки на краудфандинговій платформі "Na-starte". Підтримати кам’янчан може кожен, кому сподобається ідея стартапу. Варто лиш перейти за посиланням.
Коментарі
keyboard_arrow_up