Вихідні у Кам'янці: що цікавого заплановано на 10 та 11 червня

Вихідні у Кам'янці: що цікавого заплановано на 10 та 11 червня
  • Цими вихідними у Кам'янці - Подільському буде чим зайнятися: фестиваль ретро-стилю, спортивні змагання зі скелелазіння, свято морозива.
  • Досі вагаєтеся, чи їхати на вікенд за місто чи залишитися у Кам'янці?

Нарешті п'ятниця - кінець робочого тижня. Попереду цілих два дні вихідних. Хочеться їх провести емоційно, так, аби надовго запам'яталися, але паралельно й відпочити від робочих буднів. На щастя, цим вікендом, 10 та 11 червня, у Кам'янці розваг знайдеться для кожного.

1. "Ретрофест-2017"

Кам'янець - Подільський уже починає фестивалити у стилі "ретро". Раритетні та вишукані автомобілі, запальна музика в стилі "бугі-вугі", знайомство зі стилем "стім-панк" - це ще не повний список з того, що заплановано на цьогорічний "Ретрофест".

 

2. Змагання зі скелелазіння.

Аби підкорити скелі кам'янецького каньйону, слід довго та наполегливо тренуватися. Мешканці та гості Кам'янця 10 червня зможуть побачити майстерність та вправдність юних скелелазів.

 

3. Свято морозива.

Морозиво - один із улюблених смаколиків як малечі, так і дорослих. У Кам'янці для малюків 11 червня зорганізують свято морозива. Там можна і поласувати прохолодним десертом, і розважитися із друзями.

Коментарі
keyboard_arrow_up