Як розважався Кам'янець на "Ретрофесті": день другий (ФОТО)

Як розважався Кам'янець на "Ретрофесті": день другий (ФОТО)
  • Вчора, 11 червня, став завершальним днем "Ретрофесту".
  • Організатори, як і першого дня, дивували насиченою програмою.
  • Що відбулося цікавого, бачили журналісти "20 хвилин".

Розпочався другий день фестивалю із презентації від уповноваженого посла музею "Beatles" у Ліверпулі. Адже під рок-н-рольні хіти цього гурту відривалося чи не усе ретро покоління. Сергій Радченко, він же посол, розповів про гурт, а також свою роботу, доповнюючи це фотографіями.

Сумувати гостям свята було ніколи. Бо продовженням фестивалю став концерт із драйвовими виступами учасників.

Присутні не тільки спостерігали за всім, що відбувалося, а й ставали активними учасниками фестивалю. При цьому, отримуючи чималі пакунки із призами. Для цього потрібно було створити команду. Після чого, ведучий Роман Міхно ставив запитання. Та команда, яка першою піднімала руки та давала правильну відповідь - ставала першою серед інших. Цікаво, що участь брали як дорослі, так і малеча.

На цьому активна учать присутніх у "Ретрофесті" не зупинилася. Бажаючі співали на сцені у караоке. Тематика репертуару - народні ретро хіти.

Після співу, охочих запрошували до танців. Точніше, навчитися їх. В рамках фестивалю відбулися майстер-класи із рок-н-ролу, карапету та падеспаню.

Учасники фестивалю вчаться акробатичному рок-н-ролу
Фестивальники освоюють па карапету

Ближче до вечора сцена біля Ратуші перетворилася у ретро арт-подіум. Тут відбулася презентація колекції "Чотири ретро сезони" бренду AZAVA. Цікаво, що моделей для показу шукали просто таки на вулицях старого міста. Дівчата продемонстрували на собі сукні ретро стилю на будь-яку пору року.

Далі своїми виступами запалювали публікугурт із Рівного "Мангуст" та етно-гурт із міста Лева "Йорий Клоц".

На сцені гурт "Мангуст"
Виступ гурту "Йорий Клоц"

Завершився фестиваль танцями публіки на дискотеці "Ретро FM", після чого відбулося вогняне шоу.

Коментарі
keyboard_arrow_up