Як у Кам’янці відзначатимуть День туризму?

Як у Кам’янці відзначатимуть День туризму?
  • З 25 числа у Кам`янці заплановані заходи, присвячені до Дня туризму.
  • Готують безкоштовні дегустації страв від шеф-кухарів, пізнавальні лекції, екскурсії і ще чимало цікавого.

Всесвітній День туризму щороку відзначається  27 жовтня. Цьогоріч у Кам`янці відбудеться багато різних подій. Їх мета - привабити туристів до міста на святкування, яке триватиме від 25 до 27 вересня. Програму намагаються підлаштувати так, ніби кожен - потенційний турист. Тому події різнопланові та охоплюють якомога більшу кількість тематик. До речі, участь у заходах - безкоштовна, але вимагає попередньої реєстрації.

Програма Дня туризму буде поділена на декілька напрямків: «пізнаємо», «смакуємо», «відпочиваємо», «драйвуємо», «святкуємо».

Наприклад, напрям «Пізнаємо» включатиме екскурсії і прогулянки різними пам`ятними місцями, лекції про природні та історичні цінності Кам`янця, майстер-класи. На заходах, позначених напрямом «смакуємо», гостей пригощатимуть стравами від шеф-поварів.  «Відпочиваємо» - включатиме презентацію комплексного обслуговування конференц-сервісу на базі готелю «7 днів» та костюмовану прогулянку Старим містом. Для любителів активного відпочинку - напрям «Драйвуємо». Він пропонує проходження в альпін-парку, на тролейній переправі.

До Всесвітнього Дня туризму проведуть конкурс на найкращий сувенір міста.  У межах напрямку “Святкуємо” відбудеться урочисте нагородження працівників туризму, презентація проекту «Рекомендуємо екскурсовода».

Детальну програму, можна подивитись тут. Реєструватися на події слід за вказаними номерами.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up