Які фільми показують у кам’янецьких кінотеатрах?

Які фільми показують у кам’янецьких кінотеатрах?
Кам’янчани зможуть подивитися у кінотеатрах міста нові та захоплюючі стрічки: «У серця моря», Superнянь 2, Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2, Джем і голограми, Маленький принц, Сікаріо, Віктор Франкенштейн, Міст шпигунів.

 «У серця моря» - бойовик, драма, пригоди, історія. 
Стихійні лиха одні з найстрашніших і непередбачуваних подій, які мають досить не останнє місце в нашому повсякденному житті. Вони можуть бути викликані найрізноманітнішими причинами, в одних винна людина і його діяльність, а ось інші є волевиявленням природи. І якщо катастрофи, викликані людською діяльністю, ще модно контролювати і передбачати, то гнів природи, як прищепило, непередбачуваний і стримувати його просто неможливо. В основу нової картини «У серці моря» покладена цілком реальна історія, заснована на романі Натаніеля Філбрік. У центрі картини виявляється невелике кітоловное судно з американського Массачусетсу і його не численний екіпаж. 
Півтора роки цим хлопцям супроводжувала удача, у них завжди був багатий улов і якась неймовірна домовленість зі стихією, одним словом їх можна було назвати щасливчиками. Але все хороше рано чи пізно підходить до кінця, і ось під час чергового запливу удача несподівано вирішила розвернутися до них не самим упередженим місцем. Опинився на гачку білий кашалот виявився занадто великим, і він навіть не планував здаватися мисливцям без бою. Атака гіганта закінчилася для судна досить кепсько - корабель пошкоджений і більше не здатний триматися на воді, шлюпки стають єдиним шансом на спасіння для нечисленного екіпажу. Двадцять моряків були змушені боротися за збереження власних життів більше трьох місяців. Постійний страх, спека і відчуття голоду переслідувало їх всюди. 
У кінотеатрі «Сінема» 
12:30 у зD – 35 гривень ( синій зал) 
19:50 – 45 гривень ( синій зал) 
22:00 – 45 гривень 
 

Superнянь 2 .Продовження ульотної історії хлопця, який погодився доглянути за підлітком і будинком його батьків. Замість цього вони влаштували вечірку, рознесли будинок в пух і прах і втратили дитину, яку відправилися шукати всі разом назбиравши по дорозі купу пригод. Два режисера Ніколас Бенаму і Філіп Лашо працюючі над картиною і завоювали успіх у першій серії і вирішили продовжити свою історію. 
У «Сінема» 
14:30 – 30 гривень (синій зал) 
20:30 – 40 гривень (синій зал) 
22:00 – 45 гривень (синій зал) 
22:00 - 40 гривень (червоний зал) 

Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2 
Разом з народом Панему, Кітнісс протистоїть Президентові Сноу, у фінальній битві повномасштабної революційної війни. Вона об'єднується не тільки зі своїми друзями, Гейлом, Крессідою, Фінніком і Пітою, а і зі службовцями тринадцятого району, які ризикували життям заради громадян Панему. Кітнісс хоче влаштувати замах на Президента Сноу, який став одержимий ідеєю знищення дівчини. Незважаючи на те, що повстанці контролюють більшу частину Панему, Евердін повинна пройти останнє випробування, щоб перемогти в "грі", і захопити Капітолій. Весь цей час вона ризикує життями своїх друзів і близьких. 
У кінотеатрі «Дружба» 
10:00 – 30 гривень 
У «Сінема» 
10:00 3 D – 30 гривень (синій зал) 
13:50 – 30 гривень( червоний зал) 
Джем і голограми - від режисера топової молодіжної франшизи «Крок вперед» фантастична історія, яка цілком реальна в епоху революційних технологій! Талановита молода співачка Джерріка викладає свій ролик в мережу під вигаданим ім’ям «Джем» і одразу стає шалено популярною. Її хочуть слухати мільйони , але ніхто ніколи не бачив її обличчя. Попереду у Джерріки приголомшливий успіх, велике кохання і зустріч з дивовижним інноваційним винаходом її батька. 
У «Сінема» 
10:00 – 30 гривень (червоний зал) 
18:30 – 40 гривень (червоний зал)

Маленький принц 
Для дітей, літо - це завжди пора веселощів, вільного часу та ігор. Але не для нашої героїні, Мати якої хоче кращого своїй дитині. Щоб вступити до престижної Академії, Дівчинка повинна слідувати графіку і старанно вчитися. Часу на  відпочинок практично немає. Однак неможливо утримати допитливий розум дитини на одному місці. Коли по сусідству з'являється відставний Авіатор, героїня із задоволенням складає йому компанію і зачаровано слухає історію про Маленького Принца. Мати, звичайно, не в захваті від такого друга. Адже у Дівчинки є справи набагато важливіші. Крихітка таємно спілкується з Авіатором, а коли той потрапляє до лікарні, відправляється у дивовижну подорож на його літаку. 
У «Сінема» 
12:00 – 30 гривень (червоний зал), 
18:00 - 35 гривень (синий зал) 
Сікаріо 

На американо-мексиканському кордоні жінка-поліцейський супроводжує двох рейнджерів, які переслідують наркобарона. Вона не підозрює, що по той бік кордону є таємне місце, де не діють ніякі закони і панують насильство і розпуста. 
У «Дружба» сеанс розпочинається 0 17:00 вартість 40 грнивень. 
У «Сінема»: 
16:15 - 30 гривень (червоний зал) 
Віктор Франкенштейн 
Відома легенда розказана знову, і тепер з боку помічника вченого Віктора Франкенштейна - Ігоря Страусмана. Геніальний розум вдається до неймовірно радикальних методів у своїх експериментах. Він має благородну мрію: допомогти людству шляхом інноваційних досліджень в прагненні до безсмертя. Асистент, який почав дружити з Франкенштейном, коли той ще був молодим студентом-медиком, стає свідком темних змін до вченій. Експерименти стали заходити надто далеко, а одержимість одного приводить до страшних наслідків, коли їм починають цікавитися люди, що стоять при владі. 
У «Дружбі» 
12:30 – 35 гривень 
21:45 – 45 гривень 
 
Коментарі
keyboard_arrow_up