Яким був другий день театрального фестивалю у Кам`янці?

Яким був другий день театрального фестивалю у Кам`янці?
  • У Кам`янці продовжується третій фестиваль аматорського театру “Комора”.
  • Сьогодні, 20 жовтня, на сцені РЦКіМ “Розмай” чотири театри із Рівного, Чернівців та Дніпра представили свою творчість.

Програма цьогорічної “Комори-фест” насичена не лише виставами, але й творчими зустрічами та майстер-класами. Упродовж чотирьох днів для кам`янчан та гостей міста виконуюються театральні твори у різноманітних жанрах.

Другий день театрального фестивалю розпочався із виступу рівненських театралів “Сонях” із трагіфарсом “Недитячі ігри”. Чотири актори створили складну композиційну гру, що піднімає проблеми виховання дітей та стосунків у сім`ї.

Під новим кутом вдалося подати народному театру “Темп” класичний твір Гоголя “Панночка”. У формі містичної гри актори компонували комедійні та гостросюжетні сцени, доповнювали постановку хореографією та пластикою.

Трагікомедія “Ліга сміху” у виконанні Лабораторії сучасної драматургії та режисури з Рівного у комедійній формі підняла складні проблеми цензури та її абсурдності. Акторам вдалося раз за разом викликати шквали оплесків та щирого сміху у глядачів.

У перервах між виставами, глядачі відвідали цікаві майстер класи від відомих акторів та режисерів та потренувати власні театральні таланти.

Фестиваль “Комора” буде продовжуватися ще два дні, за оновленнями слідкуйте на сайті. Програму та деталі фестивалю можна переглянути за посиланням.

Автор фото - Шептицька Іванна.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up