За незаконну порубку дерев житель Кам’янеччини постане перед судом

За незаконну порубку дерев житель Кам’янеччини постане перед судом
  • Кам’янець-Подільська прокуратура затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт щодо жителя Кам’янець-Подільського району, який незаконно порубав дерева на території природно-заповідного фонду

Цього року поблизу одного із сіл Кам’янець-Подільського району, місцевий житель незаконно порубав чотири дерева у лісі, які знаходилися на території природно-заповідного фонду і належать Комунальному підприємству Кам’янець-Подільської районної ради "Надра Кам’янеччини". Чоловік, без лісорубного квитка,  порубав 4 дуби, чим завдав шкоди фонду на суму 4968 гривень. Чоловіка викрив на місці злочину лісник комунального підприємства. Про це повідомив заступник керівника Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури Олександр Гончар.

Обвинувальний акт за частиною 1 статтею 246 Кримінального Кодексу України (незаконна порубка дерев у лісі, вчинена на території природно-заповідного фонду) та за частиною 3 статтею 15 частиною 1 статтею 185 Кримінального Кодексу України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка) направили на розгляд до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду.

Коментарі
keyboard_arrow_up