За новорічними презентами - до “Вулика”. У Кам’янці відбудеться ярмарок подарунків

За новорічними презентами - до “Вулика”. У Кам’янці відбудеться ярмарок подарунків
  • У Кам’янці - Подільському надзвичайно багато талановитих майстрів, роботи яких вражають і змушують відчути повноту творчої естетики
  • На ярмарку особливих подарунків “Вулик” митці зможуть поділитись з кам’янчанам натхненнями, ідеями та часточками творчості, зображених у  hand-made роботах.

Вже за 23 дні матиме старт 2018 рік.  Кам’янчани знаходяться у пошуках особливих подарунків для своїх рідних та близьких. Якщо досі маєте сумніви, що ж би такого цікавого подарувати найдорожчим - 23 та 24 грудня у місті прийде ярмарок особливих подарунків “Вулик”. Талановиті майстри вирішили поділитись із кам’янчанами своїм натхненням та креативною ідеєю подарунку.

Пройде дводенний ярмарок “Вулик” у Виставковій залі, що по вулиці Соборна 27а. Вхід, до речі, вільний.

У “Вулику” можна побачити та придбати мило та косметику ручної роботи, свічки,
прикраси з бісеру та ювелірної смоли, полімерної глини, натурального каміння. Можна роздивитись мікровишивку, приміряти одяг з авторським принтом та традиційною вишивкою. Для прихильників wood-craft-у на ярмарку будуть і вироби з натурального дерева та декупаж, а також можна придбати в подарунок шкіряні вироби та хутро, керамічні вироби, листівки, альбоми, солодощі та ще чимало цікавого.

Коментарі
keyboard_arrow_up