Зміни в умовах перевезення пасажирів, меморіал "Присязі 1919" - про рішення виконавчого комітету Кам’янця

Зміни в умовах перевезення пасажирів, меморіал "Присязі 1919" - про рішення виконавчого комітету Кам’янця
  • Сьогодні відбулася нарада виконавчого комітету
  • Про рішення виконавчого комітету читайте детальніше у матеріалі

Виконавчий комітет вніс зміни до свого рішення від другого серпня цього року «Про затвердження типового договору на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування».

«Маємо інформацію, що учасники конкурсу на пасажирські перевезення, який пройде третього листопада, укладають тимчасові угоди на транспортні засоби категорії євро, щоб виграти його з гарним автомобілем, а потім виїхати на маршрути на зовсім іншому. Тому сьогоднішнім рішенням ми унеможливлюємо такий хід», - зазначив міський голова.

Розглянули організацію і проведення конкурсу на кращий ескізний пам'ятника проекту «Присяга 1919». Визначили місце розташування меморіалу - вулиця Лесі Українки, поряд із майданом Відродження. Повідомляє сайт міської ради. Крім того, надали одноразову допомогу соціально незахищеним категоріям. На засіданні погодили проект рішення сесії міської ради щодо затвердження Програми КП «Муніципальна поліція» «Забезпечення контролю за благоустроєм та санітарним станом і оперативного інформування на території міста Кам’янця-Подільського у 2019 році». Розглянули виконання благоустрою і організацію громадських робіт на наступний рік. 

 

Коментарі
keyboard_arrow_up