Фаст-фуд: топ 6 місць у Кам'янці-Подільському

Фаст-фуд: топ 6 місць у Кам'янці-Подільському

Макдональдсів у Кам'янці не знайдеш, тим не менше, тут предостатньо типових закладів, де можна смачно насититися. Журналісти "20 хвилин" підготували для вас топ 6 закладів швидкого харчування в Кам’янці-Подільському, де ви можете поласувати бургерами.

Через брак часу між буденними справами, чи то під час подорожей буває нема можливості на посиденьки у кафе, ресторанах. Тоді нас виручають заклади швидкого харчування. Їжа фаст-фудів звісно не зі списку правильного харчування, проте – дешево і ситно.

Бургери хоч і страва американська, зате популярна у всьому світі. Цим фактом користуються підприємці і створюють багато закладів фаст-фуду. І Кам’янець не виняток. 

Chicken Hut

Просторий заклад, де можна посидіти з компанією. Розташувався неподалік центру міста. У меню пропонуються бургери « на будь-який смак» і ціну. Ви зможете придбати бургер як за 14 гривень, так і за 50 .  Окрім цього, тут можна посмакувати і десертами. До їжі пропонуються як холодні, так і гарячі напої.

Адреса: вулиця Пушкінська, 35.

Бургер Шеф

Міні - кафе, яке знаходиться поруч коледжа харчової промисловості. Порівняно з іншими фаст-фудами міста, ціни тут високі. Якщо хочете попоїсти бургера, то розраховуйте на 60 гривень. Сам заклад цікавий тим, що пропонує в меню «Губку Боба», «Дарт Вейдера», «Дед Пула». А ще, окрім «картохи фрі», тут можна скуштувати і «пельмені фрі», які нижчі за ціною від бургерів вдвічі.

Адреса: вулиця Суворова, 4.

Лавка

Невеликий дерев’яний заклад знаходиться у старій частині міста. Точніше – одразу за Новопланівським мостом, поруч зупинки «Троїцька площа». Привабливість «Лавки» в тому, що посидіти у ній можна як всередині, так і ззовні. При чому, зовсім недорого. Зокрема, бургер вам обійдеться в 20 гривень. За такою ж ціною тут можна посмакувати й іншим фаст-фудом.

Адреса: Троїцька площа

Burger House

Заклад  «молодий», так як відкрився нещодавно. Це підвальне приміщення, сучасне всередині, і як для фаст-фуду , досить затишне. Проте місця у ньому на кілька осіб. Розташований біля центрального ринку. Меню урізноманітнене чіабатами, нагетсами, солодощами. Початкова ціна бургера-35 гривень.

Адреса:проспект Грушевського, 21.

Смакота

Невеличке кафе навпроти парку Шевченка, трохи нижче міського Будинку культури. Тут за бургер ви заплатите не більше 25 гривень. Окрім цього, заклад пропонує перші страви швидкого приготування.

Адреса:вулиця Шевченка, 19.

\Бургер Car

Дерев’яна машина бургерів розташована у кількох метрах від центру міста. Це типовий літній заклад, у якому можна купити лимонаду( за смаком інший холодний чи гарячий напиток) до бургера. Це вам обійдеться до 30 гривень. Якщо недуже поспішати, то попоїсти можна на терасі закладу.

Адреса: влиця Лесі Українки, 24.

Коментарі (2)
  • Олег

    попа буде велика якщо жінки стільки їсти будуть

    Юхней Христя reply Олег

    інколи можна)
keyboard_arrow_up