На вареники та борщ до Кам’янця. ТОП-6 бюджетних закладів харчування

На вареники та борщ до Кам’янця. ТОП-6 бюджетних закладів харчування
  • Улюбленими стравами українця, беззаперечно, є традиційний червоний борщ, вареники, канапка із салом і цибулькою... Гості з-за кордону теж не проти поласувати незвичними для них стравами української кухні.
  • Журналісти «20 хвилин» підготували для вас ТОП-6 закладів харчування у центрі Кам’янця, де можна смачно та недорого відвідати українського борщу та вареників.

Вельми швидко у Кам’янці з’являються нові заклади харчування. За ціновою політикою, екстер’єром та інтер’єром, кухнею вони всі відрізняються. Кам’янець – Подільський – місто вигідне у плані ведення бізнесу. Сюди щороку приїжджають тисячі туристів. І навряд чи гості з-за кордону у Кам’янці хочуть з’їсти такі звичні для них суші чи піцу. Поляки, японці, американці хочуть спробувати автентичної української кухні. А це – вареники, борщ, сало з житнім хлібом і цибулею, галушки… Та не тільки туристи хочуть куштувати наших традиційних страв. Українці теж за будь-якої нагоди не проти поживитися червоним борщем зі сметанкою та варениками з картоплею чи капустою.

"Витребеньки"

Тож, «Витребеньки». Заклад розташований на перехресті вулиць Князів Коріатовичів та Гагаріна. Кафе користується популярністю, надто – серед студентів місцевого вишу, корпуси якого розташовані неподалік. Однією із причин, чому тут завжди багато відвідувачів – невисокі ціни, смачна кухня, ситні порції. Так, скажімо, вареники із картоплею там заважать 230 грам, а віддасте ви за них лише 17 гривень. Якщо закортить пообідати червоним борщем, то він обійдеться лише 12 гривень за порцію в 250 грам.

"Диканька"

Трохи далі від центру Кам’янця, по вулиці Пушкінська, 46, можна побачити заклад харчування, що має назву «Диканька». Тут 250 грам борщу коштує 12 гривень, 200 грам вареників з картоплею – 17 гривень. Якщо ви до Кам’янця приїхали, аби скуштувати вареників із різними начинками, то слід іти саме в «Диканьку».

"Гоцки"

По цій же вулиці, є кафе під назвою «Гоцки». Червоний борщ, порція якого складає 250 грам, вартує  12 гривень, а вареники -  22 гривні.

Йдемо на центральну вулицю Кам’янця – Подільського, Соборну. Знайти, де поїсти тут, не є проблемою.

"Гунська криниця"

От, до прикладу, заклад швидкого харчування «Гунська криниця». Знаходиться по вулиці Соборна, 12\1. Порція вареників тут, вагою в 200 грам, коштуватиме 23 гривні. Борщ – 10 гривень за 330 грам!

"Комільфо"

Рушаймо далі. Кафе «Комільфо». Знаходиться заклад по вулиці Соборна, 23. Якщо замовите тут борщ, то заплатите за нього 18, 90 гривень. Порція – 300 грам. Вареники обійдуться трохи дорожче – 25,50 гривень за 250 грам.

"Сьоме небо"

«Сьоме небо». Заклад харчування знаходиться ближче до Старого міста, на перехресті вулиць Соборна та Лесі Українки. Тож, порція борщику, вагою в 250 грам, тут коштує 20 гривень. А вареники з картоплею – 25 гривень за 12 штук.

Якщо знаєте ще якісь бюджетні заклади харчування у Кам'янці, де можна відвідати борщ та варенички, діліться у коментарях.

Коментарі (2)
  • Oleg Cherniy

    Є таке кафе "Зодіак" по вулиці Данила Галицького 3, Борщ 400 гр. - 16 грн.

    вареники 200 гр. - 27 грн.(там же домашня сметана та смажені гриби)

    Комплексні обіди від 25 грн.

    Олена reply Oleg Cherniy

    це той що напроти паспортного стола?
keyboard_arrow_up