На інсулінову помпу дворічному хлопчику бракує 26 тисяч гривень. Кам’янчан просять допомогти

На інсулінову помпу дворічному хлопчику бракує 26 тисяч гривень. Кам’янчан просять допомогти
  • Навіть тоді, коли фотографується, життєрадісний і допитливий Сєрафім не відпускає повітряну кульку.
  • Йому лише 2 рочки і 8 місяців, а він вже хворіє на цукровий діабет І типу.
  • Страшний діагноз маленькому кам’янчанину поставили наприкінці лютого цього року.
  • Мати хлопчика просить допомоги у небайдужих кам’янчан.

До редакції «20 хвилин» звернулася 25-річна кам’янчанка Юлія Волошановська. Її сину наприкінці лютого 2017 року поставили діагноз – цукровий діабет. Від того часу, як Сєрафіму поставили діагноз, хлопчик щодня отримує по 6 уколів інсуліну. Але рівень цукру у крові Сєрафіма постійно високий. Хлопчик дотримується спеціальної дієти. Мама Юлія розуміє, що щоденні «знущання» шприцами треба припинити.  Вихід – придбати та встановити для Сєрафіма інсулінову помпу (ред. – інсулінова помпа – медичний пристрій для введення Інсуліну при лікуванні цукрового діабету.  Терапія з безперервним підшкірним введенням інсуліну).

Але коштує помпа 60 000 гривень. Юлія, коли почула суму, жахнулася, бо у родині немає таких грошей. Але з допомогою родичів, друзів та небайдужих кам’янчан на даний момент уже вдалося зібрати 34 тисячі гривень. Потрібно ще 26 тисяч. Крайній термін - 25 вересня цього року.

Сєрафім із мамою Юлією

Відколи родина Волошановських почула діагноз, Сєрафім перебуває на обліку у Кам’янець – Подільській міській дитячій поліклініці № 1. Ендокринолог, в якого лікується хлопчик, та головний лікар поліклініки  Тетяна Очеретенко підтвердили, що хлопчик дійсно хворий на діабет і з лютого й досі перебуває на обліку в поліклініці. Київські лікарі національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ» МОЗ України дали письмову рекомендацію на установку інсулінової помпи, підтвердивши таким чином, що Сєрафіму рекомендується інсулінотерапія з допомогою інсулінової помпи.

Усе, що залишається – зібрати гроші. 26 тисяч гривень – сума, яку важко самостійно добути родині. Тому Юлія звертається із проханням допомогти до усіх небайдужих кам’янчан. Мати залишає свій номер мобільного телефону (096 10 91 686) та номер банківської карточки Приватбанк (4149 4978 6436 6820).

Коментарі
keyboard_arrow_up