У Кам’янці на дитячому фестивалі отруїлося 11 людей

У Кам’янці на дитячому фестивалі отруїлося 11 людей

Учасники фестивалю-конкурс «Перлина Кам’янця» потрапили до лікарні. За попередніми даними, 11 людей отруїлося. І всі вони проживали та харчувалися в ГРК «Ксенія».

Про це стало відомо з допису сектору моніторингу інформації Кам’янець – Подільського міського відділу поліції на Facebook. Сьогодні, 21 листопада до відділу поліції надійшло повідомлення. В ньому йшлося про те, що учасників всеукраїнського дитячо-молодіжного фестивалю-конкурсу мистецтв «Перлина Кам’янця» госпіталізували до інфекційного відділення міської лікарні №1. Підозрюють, що учасники фестивалю отруїлися.

 Згідно діагнозу «Гостра кишкова інфекція, який встановили медичні працівники,  11 чоловік (в тому числі 8 дітей) доставили до лікарні. Перебуваючи на місці, правоохоронці встановили, що ці учасники проживали та харчувалися в готельно–туристичному комплексі «Ксенія».

За даним фактом проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні відкритому за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.325 КК України «Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням».

 

Коментарі
keyboard_arrow_up