Про красу. Епізод 5. Тіні для повік.

Привіт, красуні! 
Перше, що людина бачить, зустрівшись із вами - очі. Говорять, що саме вони - дзеркало душі. Можливо, це дійсно так. Тому треба гарно їх підкреслити.
Сьогодні я хочу поговорити з вами про тіні для повік. 
Ні для кого не секрет, що для різного відтінку очей підходять різні тіні.
І є декілька правил їх використання.
Існує базова таблиця використання тіней.

 

Давайте розберемося більш детально.
Наприклад, для темно-карих очей найкраще підходять такі кольори як темно-піщаний, темно-зелений, світло-шоколадний, трав'яний, срібно-сірий. На контрасті можуть зіграти оливковий, індиго, синій, бірюзовий кольри. УНИКАЙТЕ рожевого, помаранчевого і теракотового!

Світло-карим та очам медового кольору пасуватиме темно-шоколадний, темно-зелений, оливковий, болотний кольори. Контрасту можуть надати фолетовий, синій та бірюзовий відтінки. УНИКАЙТЕ рожевого так сірого. Вони додадуть вашим очам втомленого вигляду.

Зелені очі вдало підкреслять фіалковий, фіолетовий, сливовий, коричневий, мідний, золотий, смарагдовий кольори. Для контрасту можна обрати зелений, бронзовий, кораловий та помаранчевий відтінки. УНИКАЙТЕ рожевого, синього та блакитного.



Дічатам із блакитними очима підійдуть сірий, темно-коричневий, лавайндовий, фіалковий та піщано-золотий відтінки. Контрасту додадуть такі кольори як фіолетовий, помаранчевий та коричневий. УНИКАЙТЕ зеленого, рожевого та блакитного.



Сірі очі вдало підкреслять такі відтінки як золотий, рожевий, сіро-блакитний, золотисто-коричневий. Для контрасту можна обрати жовтий, помаранчевий, темно-синій і фіолетовий кольори. УНИКАЙТЕ блакитного, бірюзового і зеленого.
 

Кожен колір має невеличкий секретик.
Чорний надає очам виразності, але коли його багато - навпаки, він додасть вам декілька років, а то й десятків років. Будьте обережні.
Коричневий робить погляд більш глибоким та загадковим.
Із фіолетовим треба бути обережною, бо якщо у вас є темні круги під очима, він зробить ваш погляд ще більш втомленим.
Блакитний додає погляду холод.
Жовтий може зіграти на своїй теплоті та "висвітлити" колір ваших очей.
Золотий надає погляду мерехтливі нотки, що є дуже цікавим. Але якщо його забагато - підкреслить усі ваші недоліки.

Багато із дівчат роблять типові помилки у підборі тіней. Наприклд, підбирають колір тіней під колір одягу. Це неправильно, але й дуже контрастний відтінок підбирати також не варто. Знайдіть золоту середину. Ще одою помилкою є те, що ми обираємо відтінок той, що нам подобається і зовсім не звертаємо увагу на те, що він нам не пасує. Адже "ну усі дивіться який крутий відтінок моїх тіней" і начхати, що очі здаються втомленими, червоними і маленькми. Головне - круті тіні. А ще ж як без блискіток. Чим більше, тим краще. Але ні. Не в цьому випадку! Намагайтеся звести їх використання до мінімуму. Принаймні у денном макіяжі.

Користуйтесь лише тією гамою відтінків, яка пасує вашим очам і тоді ваш погляд буде неперевершеним!

Як на мене, то найвдалішим відтінком є коричневий. Чи то темний чи світлий. Байдуже. Він робить погляд м'яким та цікавим.

Пишіть свої вподобання у підборі тіней і сподіваюсь, що цей випуск буде корисним для вас.

Коментарі (0)
Про красу. Епізод 5. Тіні для повік.

Привіт, красуні!  Перше, що людина бачить, зустрівшись із вами - очі. Говорять, що саме вони - дзеркало душі....

Про красу. Епізод 4. Тональна основа

Привіт, красуні! Сподіваюся, настрій у вас весняний як ніколи. Навіть у дні, коли за вікном погана погода і дощить, потрібно...

Про красу. Епізод 3: Червона губна помада

Весна — чудова пора року, коли усе квітне не лише навкруги, а й у душі. Чому б не сяяти ще більше? Додайте до своєї краси...

Про красу. Епізод 2: Рецепт поживної вівсяної маски для обличчя

Привіт усім читачам «20 хвилин». Прекрасна погода, чи не так? Скоро весна, і, мабуть, всі дівчата готуються до того, щоб...

keyboard_arrow_up