Новини компаній: Вперше ПУМБ в Кам’янці-Подільському

Новини компаній: Вперше ПУМБ в Кам’янці-Подільському
В країні стало менше на 700 банківських відділень за січень-серпень цього року, за даними НБУ. Єдиний банк серед найбільших, у якого кількість відділень збільшувалася, – Перший Український Міжнародний банк. Червоний логотип цієї фінустанови з'явився ще на 38 відділеннях по всій країні. Так в Кам’янці-Подільському по вулиці Соборній, 27 відкрилося відділення ПУМБ. Тим часом ми розпитали Себастіана Рубая, заступника голови правління ПУМБ, що запропонує нашим землякам банк, який іде проти кризи?

Раніше тут знаходився «Ренесанс Кредит». Що станеться з його клієнтами?

Наше нове відділення в Кам’янці-Подільському буде обслуговувати клієнтів «Ренесанс Кредит» як і раніше, а також усіх нових клієнтів ПУМБ – і пенсіонерів, і підприємців. Завдяки злиттю банків навесні цього року ПУМБ став ще сильнішим. Об'єднаний банк запропонує городянам надійність і якість від одного з лідерів і старожилів українського фінансового ринку, яким по праву вважається ПУМБ, а також оперативність і простоту обслуговування, якими завжди славився банк «Ренесанс Кредит» – один із найкращих у споживчому кредитуванні в країні.

З яких питань можна звертатися до нового відділення ПУМБ?

Тут можна оформити картку для отримання пенсії або соцвиплат, розмістити вклад від 500 грн, зробити грошові перекази і оплатити рахунки, отримати швидкий кредит готівкою або кредитну картку ВСЕМОЖУ, щоб запасні гроші завжди були під рукою. Для підприємців банк пропонує доступне і комфортне розрахунково-касове обслуговування, а також різні інструменти фінансування. Кожному клієнту менеджери ПУМБ готові дати просту та зрозумілу консультацію.

Банкіри скаржаться на відтік депозитів. Як із цим справи у вашому банку?

Краще, ніж у цілому по ринку. 85% клієнтів перерозміщують свої депозити в ПУМБ після завершення терміну депозиту. Вже п'ятий місяць поспіль ми фіксуємо стабільний приріст вкладів. Як правило, клієнти обирають строкові депозити з більш високою прибутковістю. Наприклад, за депозитом «Дохідний» вкладники отримують до 25% річних у гривні. Вклад можна розмістити на термін від 1 до 12 місяців, а відсотки отримувати щомісячно або в кінці терміну. Мінімальна сума такого вкладу 500 грн.

Як ПУМБ гарантує захист коштів?

Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Більше того, Фонд включив ПУМБ до переліку своїх банків-агентів і неодноразово вибирав нас в якості банку-партнера з виплати грошових компенсацій вкладникам неплатоспроможних банків, наприклад, «Київська Русь», «Надра» і т.д. Ми організували більш ніж 30 тисяч таких виплат! Для ПУМБ подібне партнерство – підтвердження високої фінансової та операційної стійкості банку. У серпні 2015 р. незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило рейтинг надійності депозитів ПАТ «ПУМБ» (Усі види банківських послуг. Банківська ліцензія НБУ №8 від 06.10.2011 р. Генеральна ліцензія НБУ № 8-2 від 12.02.2015 р.) на рівні «5». Це найвища надійність.

 

на правах реклами

keyboard_arrow_up