Новини компанії: Економно та екологічно - метан замість бензину і пропану

Новини компанії: Економно та екологічно - метан замість бензину і пропану
Економія, екологія, безпека - три основні переваги використання природного газу (метану) як палива для моторів. Незаперечна і економічна вигода його застосування: при витраті на 100 кілометрів шляху, метан обходиться в середньому майже в 2 рази дешевше, ніж бензин.

Сучасна Європа, Америка та Азія вже переводять державні та приватні автопарки на природний газ метан. У Європейському союзі діють безліч програм і ініціатив, спрямованих як на економію на паливі, так і на екологічну складову - зменшення викидів шкідливих речовин в атмосферу. Такі країни як Італія, Німеччина, Франція, Швеція та багато інших володіють найчисленнішою кількістю автомобілів на природному газі метан серед всіх Європейських країн. Так само можна привести в приклад Чехію, яка повністю переобладнала автопарк національної поштової служби на метан. На метані також їздить величезна кількість автобусів і муніципальний транспорт в розвинених країнах.

      Україна так само має значну кількість автомобілів на метані, особливо, це вантажний транспорт, і транспорт, що використовується для пасажироперевезень. Компанія УКРГАЗ, завдяки розвиненій мережі заправок природним газом, а також мережею власних терміналів може забезпечити доступ до заправки газом метан практично на всій території України. Також УКРГАЗ здійснює доставку палива на підприємства і в автопарки, чим вже успішно користуються більше 250-ти підприємств країни.

        Чим же так вигідний метан? Які його основні переваги для автопарків? Це:

- екологічності палива - метан не має шкідливих викидів на відміну від бензину та пропану;

- економія: витрата метану на цілих 25% менше ніж пропану;

- за вартістю він набагато нижчий бензину, хоч і має вище октанове число.

     Протягом січня і лютого діє спеціальна ціна від УКРГАЗ на переобладнання автомобілів на метан - 5000 грн за вантажний автомобіль, і 7000 грн - легковий.

   Для додаткової інформації в Хмельницькому та Чернівцях звертайтеся за телефоном: (097) 748-12-26.

Більше інформації на сайті: www.ukrgaz.biz

 

на правах реклами

keyboard_arrow_up