Зміни життя і вже за рік пий смузі в ІТ (Новини компаній)

Зміни життя і вже за рік пий смузі в ІТ (Новини компаній)

Поки ти ходиш на роботу, яка приїлась, хтось впевнено досягає успіху і п’є смузі. Звісно можна “тішитись” тим, що маєш… ненавидіти своє життя, всіх навколо і бути в постійній депресії… це як варіант. Але хіба таку перспективу не можна змінити? Ти сам творець своєї долі. Тому не варто стояти на місці.  Рухайся до щасливого майбутнього. Як?

Обери перспективну сферу майбутньої діяльності 

Якщо вже змінювати життя, то на краще. Тому майбутня робота має бути перспективною. У ТОП-5 найбільш популярних професій в Україні на сьогодні є ІТ-шні спеціальності. Ні для кого не секрет, що світ комп'ютерних технологій рухається семимильними кроками, а професія IT-шника стає з кожним роком все більш затребувана. Сфера ІТ дуже різноманітна, тому не ставте клеймо, що це лише програміст. IT-шник це також тестувальник, дизайнер, менеджер проектів, бізнес аналітик та ін. Тобто ти легко зможеш обрати свій напрямок. Вінницька ІТ-Академія єдиний заклад із гарантованим працевлаштуванням. Тому лише обери спеціалізацію, яка тебе цікавить і вперед до омріяної роботи.

Поринь у невідомість

Ніхто не знає, як усе закінчиться, доки не спробує. Але ти ж хочеш знати відповідь на це запитання. Як дізнатись, якщо не спробувати? Потрібно ж з чогось починати. Життя взагалі штука ризикована. Щоб по-справжньому жити, потрібно повірити в себе і зробити крок вперед. Якщо ти працюєш у дискомфорті (адже розумієш, що це місце не твоє) - значить ти уже здатний на більше, навіть на такі кроки, які здавались неможливими. Сумніваєшся? Розслабся, ти не один такий! Серед випускників Вінницької ІТ-Академії є і стоматологи, і психологи, і бухгалтери і… (ой професій то багатенько, як і випускників). Тому круто змінити своє життя і поринути з головою у світ технологій - реально! Життя змінюється кожного моменту, тому ти теж можеш взяти участь в цьому процесі. А може ти взагалі збереш круту команду і створиш власний стартап?

Мало знань? - Не страшно! Тільки дурень вважає, що знає все. Наше життя - це процес постійного вивчення і пошуків самовдосконалення. Найгірше, що може зустріти нас на шляху нашого розвитку, це опущені руки і твердження, що більше ми не можемо дізнатися, і більше нічого не можемо зробити. Я все можу! Це та фраза, яка має постійно проїжджати, як субтитри у твоїй голові.  В ІТ-Академії персональний підхід до кожного студента. Процес навчання дуже цікавий, адже відбувається на реальних проектах. Викладачі-практики роблять усе для того, щоб гарантувати твоє працевлаштування.

Підтримка менторів - крок до успіху. Звісно ж у ІТ Вам потрібен наставник. Хтось повинен показати вам, як рухатися і дихати. Менторська підтримка є досить корисним та ефективним етапом  навчання. Вінницька ІТ-Академія славиться викладачами-практиками (наразі викладає більше 60 чол.). Це досвідчені та обізнані люди, які допоможуть навчатись та зростати. У тебе є можливість отримати прямий доступ до фахівця, який набув знання і досвід протягом своєї професійної діяльності. Тобто досвідчені айтішники-практики, не лише розповідають про специфіку конкретного напрямку, а й навчають використовувати отримані знання у роботі на реальних проектах. 

Візьми відповідальність на себе (Будь з собою чесним). Мати слабкі і сильні сторони – властиво кожній людині. Ці якості і роблять нас людьми. Щоб уникнути таких негативно-впливаючих на нас чинників, які спонукають зробити крок не в тому напрямку, ми повинні стати більш дисциплінованими. Ніхто не каже, що можна просто захотіти стати успішним айтішником, лише думаючи про це. Ти повинен приділяти час постійному навчанню та розвитку. Це не складно. Однією з переваг Вінницької ІТ-Академії є середовище, в якому навчаються студенти. Адже ти знаходишся серед друзів-однодумців, мотивованих людей, які теж прагнуть змінити своє життя.

Всі минулі ярлики – даремні. Неважливо ким ти був. Кожен може змінити життя! Головне почати. Все реально. Перепони лише в нашій голові. Вінницька ІТ-Академії, гарантовано зробить з тебе професіонала своєї справи і вже через рік ти питимеш своє смузі в ІТ :-) 

 

Вінницька ІТ-Академія

ita.in.ua

тел. 067-431-19-21

 

 

на правах реклами

keyboard_arrow_up