5 найдорожчих авто з пробігом на авторинку у Кам’янці-Подільському

5 найдорожчих авто з пробігом на авторинку у Кам’янці-Подільському

5 найдорожчих авто вторинного автомобільного ринку Кам’янця-Подільського, знайдено на сайті Automoto.ua. Чому саме на цьому веб-сайті? Тому що це єдиний в Україні сайт, який шукає оголошення про продаж авто на 100 авто-сайтах. Відповідно, дозволяє економити час на порівнянні асортименту та цін різних авторинків в мережі інтернет.

Тож, до складу дороговартісної п’ятірки входять:

5. Mercedes-Benz G 400, 2001 р., пробіг – 220 тис. км., ціна – $ 32,000

У нашому рейтингу це найдешевше авто. Хоча рік випуску та пробіг не додають йому привабливості, та ті хто купує Mercedes-Benz G 400 знають за що віддають такі гроші. В першу чергу це авто славиться своєю захоплюючою манерою їзди як по асфальтному покриттю, так і по бездоріжжю – там, де сучасні кроссовери/позашляховики здають позиції. Цей брутальний повнопривідний позашляховик здатен зі старту розігнатися до сотні за 10 секунд. Не погано, як для такого масивного авто. А завдяки кліренсу у 22 см, він впевнено долає всі перешкоди бездоріжжя. Справжні поціновувачі G 400 скаржаться на те, що виробник перевантажив його електронікою, адже це не те чим він завоював їх серця. Та час не стоїть на місці, і щоб залишатися конкурентоспроможним, представлений на automoto.ua, Mercedes-Benz G 400 оснащений такими комплектуючими: центральний замок, подушка безпеки (Airbag), ABS, ABD, ESP, галогенні фари, сервокермо, круїз-контроль, електропакет, клімат-контроль та ін. А відчуття авто преміум-класу забезпечують шкіряний салон, дерево, підігрів сидінь, люк та високоякісна акустика. Особливістю цього авто є індивідуальна комплектація.

4. Audi A6, 2012 р., пробіг – 70 тис. км., ціна - $ 33,544

У оголошені, продавець зазначає, що це авто було куплене у офіційного дилера в Німеччині та пригнане в Україну у 2016 році. Автомобіль розмитнений згідно нового законодавства, тому можна не хвилюватися з приводу документів. Нажаль, на сайті вказано мінімум інформації про комплектацію авто, та продавець запевняє, що вона відмінна. Тим не менш, достовірно відомо - авто оснащене електро-дзеркалами, електро-склопідйомниками, парктроніком та індикатором на передньому склі. Щодо ходових параметрів - цей Ауді А6 обладнаний переднім приводом, та автоматичною трансмісією у поєднанні із 2-літровим бензиновим двигуном.

3. Ford F-150, 2012 р., пробіг – 31 тис. км., ціна - $ 35,000

У рейтингах найдорожчих авто не часто зустрінеш пікап. Та цей однозначно заслуговує місця у п’ятірці. Його індивідуальна комплектація передбачає наявність центрального замка, ABS, сигналізації, ABD, ESP, сервокерма, шкіряного салону, бортового комп’ютеру, клімат-контролю, круїз-контролю, парктроніку, підігріву сидінь, електропакету, тонованого скла, тюнингу і т.д. Під капотом цього Ford F-150 фірмовий двигун EcoBoost 3.5 BiTurbo, потужністю 365 к.с.. Він має відмінні експлуатаційні характеристики та, у поєднанні з автоматичною КП та повним приводом, забезпечує розгін до сотні всього за 6,7 секунд. Єдине, на що варто звернути увагу, якщо ви турбуєтесь про економію - цей Ford споживає бензин. Загалом, це надійний позашляховик з міцною підвіскою як раз для українських доріг.

2. Audi A7, 2011 р., пробіг – 220 тис. км., ціна – $ 35,000

Це 5-дверне граційне купе неодмінно привертає до себе увагу. Його вишуканий сучасний дизайн приховує великий набір технологій та систем безпеки, які покликані полегшити життя водієві. Зокрема, до комплектації данного Audi A7 входять: сервокермо, ABS, іммобілайзер, ESP, підсилювач керма, шкіряний салон, 4-зонний клімат контроль, підігрів та пам’ять сидінь, електро-склопідйомники, бортовий комп'ютер, круїз-контроль, парктронік, запуск кнопкою, функція дотяжки дверей, LED-оптика та ін. Силовий агрегат цього авто складається із 3-літрового бензинового двигуна та АКПП. Звичайно ж, в його основі – власна розробка бренду - система повного приводу Quattro. Також, цінності, автомобілю знайденому на сайті Автомото, Ауді А7 додає те, що він продається від першого власника та має повну історію обслуговування у офіційного диллера.

1. Jeep Grand Cherokee, 2013 р., пробіг – 93 тис. км, ціна - $ 36,800

Легендарний бренд Jeep славиться своїми потужними позашляховиками. Тому , гадаємо не варто розписувати те, як спритно він долає всі перешкоди пересічної місцевості та суворого бездоріжжя. Краще подивимося, що цьому сприяє. Запропонований на сайті automoto.ua, Jeep Grand Cherokee вирізняється щедрою індивідуальною комплектацією, яка включає шкіряний салон із елементами дерева, підігрів та пам’ять сидінь, підігрів керма, люк, електропакет, клімат-контроль, функція запуску двигуна кнопкою, підігрів дзеркал круїз-контроль, парктронік та багато ін. На варті безпеки водія та пасажирів у цьому авто стоять наступні системи: центральний замок, ABS, іммобілайзер, сигналізація, ABD, пневмопідвіска, ESP та ін.. Продавець зазначає, що авто в ідеальному стані, та допускає можливість обміну авто на нерухомість.

Як бачимо, всі розглянуті авто змагаються за прихильність покупця пропонуючи йому не тільки ексклюзивні оснащення, технології та системи, а й дизайн, який допоможе підкреслити індивідуальність свого власника. Та чи варті вони такої ціни - вирішувати вам.

5 найдорожчих авто вторинного автомобільного ринку Кам’янця-Подільського, знайдено на сайті Automoto.ua. Єдиний в Україні сайт, який шукає оголошення про продаж авто на 100 авто-сайтах. 

 

на правах реклами

 

Коментарі
keyboard_arrow_up