Винуватцю смертельної ДТП на “тещиному язику” суд виніс вирок

Винуватцю смертельної ДТП на “тещиному язику” суд виніс вирок
  • Минулого року Кам’янець був шокований страшним ДТП, що сталась на “тещиному язику”.
  • Тоді в аварії постраждало 13 осіб, а 4 людей загинули.
  • На днях суд виніс вирок винуватцю - сім з половиною років за ґратами та штраф компанії, в якій працював водій.

Кам’янець - Подільський досі пам’ятає ту страшну ДТП, що сталась на “тещиному язику” вранці 12 жовтня 2016 року. Поблизу села Гуменці Кам’янець - Подільського району водій автопоїзда (43-річний громадянин Республіки Молдова) не впорався з керуванням і допустив занос напівпричепа на зустрічну смугу. Назустріч саме їхав мікроавтобус з 16 пасажирами.Унаслідок зіткнення постраждало 13 осіб, а 4 - загинули.  Згодом встановили, що до автокатастрофи призвело порушення правил дорожнього руху на мокрій ділянці дороги, зокрема, ігнорування вимог дорожніх попереджувальних знаків:«Аварійно-небезпечна ділянка», «Слизька дорога», «Крутий спуск», «Вологе покриття» та заборонного знаку «Обмеження максимальної швидкості».

За висновками автотехнічних експертів, водій «буса» не мав технічної можливості запобігти зіткненню із напівпричепом, у той час як дії водія вантажівки з технічної точки зору не відповідали ПДР.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ВИС в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Як повідомляє прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області, суд визнав водія «фури» винним у ДТП. Громадянин Республіки Молдова буде ув’язненим на 7 з половиною років. Обвинувачений і фірма з Молдови, де працював водій, повинні сплатити потерпілим в цілому понад 1 мільйон 750 тисяч гривень матеріальної та моральної шкоди.   

Коментарі
keyboard_arrow_up