Скільки коштувала Кам’янцю нова велодоріжка?

Скільки коштувала Кам’янцю нова велодоріжка?
  • У Кам’янці наприкінці червня з’явилася ще одна велодоріжка по вулиці Огієнка (від Соборної до Князів Коріатовичів).
  • Журналісти «20 хвилин» з’ясували, у скільки місту обійшлася нова велодоріжка.

150-метрова велодоріжка у Кам’янці – Подільському з'явилася 21 червня. Ця смуга руху для велосипедистів логічно продовжує ту, що тягнеться на 230 метрів від вулиці Данила Галицького до Соборної.

Щоправда, велодоріжка вона знаходиться по ліву сторону, а нова велосмуга від вулиці Соборна до Князів Коріатовичів – по праву.

Перехрестя вулиць Соборна і Огієнка

Велодоріжка облаштована в межах тротуару. Велосипедистів та пішоходів про наявність смуги руху для велосипедів інформує знак.

Згідно відповіді на запит, який отримали журналісти «20 хвилин», на облаштування цієї велодоріжки витрачено 802 гривні. Із цієї суми 552 гривні - на дорожній знак, а 250 гривень – на нанесення дорожньої розмітки.

Щодо велосмуги по вулиці Шевченка, повідомили, що її ремонтуватимуть тоді, коли комунальники лагодитимуть там дороги. А на світлині - стан велосмуги на 12 липня.

Друзі, а як вам нова велодоріжка за 802 гривні?

Коментарі (1)
  • Igor Kartashov

    Чудово, що рухаємось у бік цивілізованих країн світу. Але хотилося б більше уваги до деталей дороги, як наприклад, відсутності ям з каналізаційними люками в Старому місті чи наявність комунальних стовпів та дерев посередині доріжкі. Загалом, дякую, що на велосіпедистів звертають увагу та допомагають культурі спорту та здорового життя!
keyboard_arrow_up