Які фільми можна переглянути в День закоханих у кам’янецьких кінотеатрах

Які фільми можна переглянути в День закоханих у кам’янецьких кінотеатрах
День святого Валентина – ще один момент, аби нагадати коханій людині про свої почуття. Свято усіх закоханих можна провести разом за романтичною вечерею або за переглядом захоплюючого фільму. Пропонуємо анонс стрічок, котрі можна переглянути 14 лютого у кінотеатрах «Дружба» та «Сінема».

Кінотеатр «Сінема»

«50 відтінків чорного»

Сатира на славнозвісну стрічку «50 відтінків сірого», але із афро-американським гумором. Розповідається про багатія, до якого приходить сором’язлива журналістка, аби провести інтерв’ю. Далі – сюжет схожий на той, що складає основу «50 відтінків сірого».

Червона зала. Початок : 18.00

«В активному пошуку»

Еліс, Робін, Люсі, Мег, Том, Девід живуть у Нью-Йорку, в одному з найромантичніших міст планети, де також дуже багато самотніх сердець, які хочуть познайомитися із кимось на одну ніч, на романтичний уік-енд або навіть серйозніше. Усіх героїв об'єднує прагнення жити в постійно мінливому світі, де визначення любові залежить від настрою і бажань. Щоб весело проводити час, не можна спати в місті, яке ніколи не спить.

Червона зала. Початок: 19.30, 21.30

Синя зала. Початок: 10.00, 14.00

«Панда Кунг-фу 3»

Панда По – справжнісінький майстер кунг-фу. Він завжди готовий дати відсіч будь-яким небезпекам. Але одного разу в його житті відбулася така зустріч, яка змінила все його життя. По зустрів свого батька. Але паралельно із цією подією, злодій Кай планує винищити усіх майстрів кунг-фу. Як цього разу панда По рятуватиме ситуацію?

Синя зала. Початок: 12.00, 16.00, 18.00

«Проти шторму»

18 лютого 1952 року на узбережжя Нової Англії  «напав» жахливий ураган, який руйнував усе. Судна, котрі на той час були в морі, тонули, не витримуючи негоди. Берегова охорона відправляється на допомогу морякам. Завдання – складне і має ризик для життя. Тож чи врятує берегова охорона людей? Чи повернуться рятівники неушкодженими додому?

Червона зала. Початок: 10.00, 12.00, 16.00

Кінотеатр «Дружба»

«Дедпул»

Головний герой - Уейд Вілсон - найманець. Вілсон придбав неймовірну силу, спритність і здатність до зцілення, адже мав можливість -  був  побічним продуктом програми збройних сил під назвою «Зброя X». Та заплатив він недешево – його клітини постійно змінюються. Вілсон хоче залишитися на плаву, але часом просто не встигає.

Початок: 15.45, 21.40.

«В активному пошуку»

Історія про 4 подруг, котрі живуть у Нью-Йорку і прагнуть знайти своє кохання. З ними постійно трапляються різні кумедні ситуації.

Початок: 13.50, 19.45, 23.40

«Проти шторму»

Берегова охорона прагне врятувати моряків, котрі потрапили під шторм. Для рятувальної операції виділено дерев’яні човни. Фільм заснований на реальних подіях. Чи вдастя покорити стихію і повернутися додому уцілілими?

Початок: 10.00, 17.40

«Панда Кунг-фу 3»

Панді По потрібно обирати – рятувати майстрів кунг-фу від масового знищення злодієм Каєм, чи залишитися у селищі батька, котрого По давно не бачив. А що, якщо ці ситуації поєднати?

Початок: 12.00

Коментарі
keyboard_arrow_up