Кам’янецьку розбійницю з ножем затримали. Дівчині «світить» позбавлення волі від 7 до 12 років

Кам’янецьку розбійницю з ножем затримали. Дівчині «світить» позбавлення волі від 7 до 12 років
  • Пограбувала кредитну спілку «Швидко Гроші» 28 лютого 24-річна мешканка одного із сіл Кам’янець-Подільського району.
  • Розбійниця уже притягувалася до кримінальної відповідальності.
  • Після пограбування кредитної спілки дівчині загрожує позбавлення волі терміном від 7 до 12 років.

Особу розбійниці з ножем встановлено. Нею виявилась 24-річна жителька одного із сіл Кам’янець-Подільського району, яка раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Нападницю та її дії зафіксували камери спостереження, розташовані в приміщенні кредитної спілки.

Працівники Кам’янець-Подільського відділу поліції сьогодні 2 березня вранці затримали зловмисницю за місцем проживання в одному із сіл району. Незважаючи на юний вік, дівчина вже притягувалась до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Свій вчинок вона пояснила скрутним матеріальним становищем. Про це інформує сектор комунікації  ГУ НП у Хмельницькій області.

Слідчі дії тривають. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. 24-річній дівчині грозить позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Нагадаємо, 28 лютого, близько 18.05 години розбійниця зайшла в приміщення кредитної спілки «Швидко Гроші», що розташоване по проспекту Грушевського. Дівчина погрожувала двом молодим працівницям кухонним ножем,  вимагаючи гроші. Кошти вона таки отримала- немабагато-немало – 15 тисяч гривень. Обличчя розбійниця намагалася приховати під медичною маскою.  Після того, як гроші їй віддали, розбійниця втекла із місця злочину.

Читайте також: 

17-річний студент, якого розшукували, знаходиться у Запорізькій області.

Коментарі
keyboard_arrow_up