У Кам’янці поліція затримала чоловіка, який підпалив автомобіль і два приміщення (ФОТО)

У Кам’янці поліція затримала чоловіка, який підпалив автомобіль і два приміщення (ФОТО)
фото зі сторінки у facebook Бориса Сушицького

Чоловіка затримали за декілька годин після чергової серії підпалів. Зловмисником  виявився раніше судимий.

Вчора, 10-го січня, близько 15.00 години до чергової частини відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Кам’янець-Подільського. У повідомленні йшлося про пожежу, яка виникла по вулиці Данила Галицького.

Правоохонці, прибувши на місце займання, оглянули територію. Поліція виявила загорання автомобіля та двох приміщень, які розташовані на території «Хлібокомбінату». Та вже за декілька годин поліцейські затримали особу зловмисника. Ним виявився 33-річний, раніше судимий за вчинення тяжких злочинів, житель Кам’янець-Подільського району.  Про це інформує Борис Сушицький, начальник міськвідділу поліції у facebook.

Наразі проводиться досудове розслідування у кримінальному проваджені відкритому за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом». Злочинця затримано в порядку ст.208 КПК України.

Коментарі
keyboard_arrow_up