Водію, через якого у ДТП на «тещиному язику» загинуло 4 осіб, грозить позбавлення волі

Водію, через якого у ДТП на «тещиному язику» загинуло 4 осіб, грозить позбавлення волі
  • Кам’янець досі не може оговтатися від тієї страшної ДТП на «тещиному язику», внаслідок якої загинуло 4 осіб, а ще 13 постраждало.
  • За кермом  вантажівки на момент аварії перебував громадянин Республіки Молдова.
  • Водію «світить» позбавлення волі від 5 років.

На Хмельниччині судитимуть іноземця, через якого у дорожньо-транспортній пригоді загинуло четверо осіб загинуло, а ще тринадцять постраждало. Нагадаємо, 12 жовтня 2016 року водій вантажівки «DAF» з напівпричепом марки «Krone» виїхав на зустрічну смугу руху та вчинив зіткнення задньою частиною напівпричепу з автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter». У результаті цього постраждало сімнадцять осіб. Четверо пасажирів мікроавтобуса отримали несумісні з життям травми, ще дванадцять пасажирів цього авто та водій - тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

На момент ДТП за кермом вантажівки перебував громадянин Республіки Молдова.Чоловік нараз під  обвинуваченням у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України). Про це йдеться на сайті прокуратури Хмельницької області.

Наразі обвинуваченому суд обрав  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За санкцією ч. 3 ст. 286 КК України покарання за вказаний злочин передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

До речі, на капітальний ремонт дороги (так званий "тещин язик") уряд України виділив майже 2 мільйони гривень. Детальніше про це - у матеріалі.

Коментарі
keyboard_arrow_up