"Вар'яти" та Притула знову в Кам'янці

"Вар'яти" та Притула знову в Кам'янці
16 березня у залі коледжу ПДАТУ відбудеться улюблене гумор-шоу українців – «Вар’яти». Колектив жартівників у Кам’янці вже не вперше. Свою програму представляли 29 квітня минулого року.

Сергій Притула, знаний шоу-мен, розповів трохи про колектив «Вар’яти», про жарти

Журналіст: - Колеги чи однодумці. Хто для вас, Сергію, команда «Вар’ятів»?
Сергій Притула: -  Насамперед, це друзі з якими ніколи не сумно, а вже потім колеги, однодумці, підлеглі і наймити. Щось хороше завжди народжується у любові (по собі знаю), тому наше «Вар’яти-шоу» приречене на успіх.

 - Які перспективи розвитку телевізійної версії «Вар’яти-шоу»?

 - Зараз якраз перебуваємо в процесі формування сценаріїв першого циклу зйомок. Кінець минулого і початок цього року пройшли у перемовинах з Новим каналом по узгодженню формату телеверсії і, зрештою, влітку приступаємо до зйомок.

- Розкажіть про процес творення жартів. Як працюєте над створенням нової програми?

 - Процес рутинний, але від того менш цікавим не стає. Хлопці пишуть матеріали практично кожен день: мініатюри, жарти, пісні, монологи. Коли матеріалу накопичується достатньо, хлопці перекидають його мені. Я редагую і в залежності від якості текстів або залишаю, або викидаю, або відправляю на доопрацювання. Коли матеріалу назбирується на 2 години концерту його накопичення припиняється і йде наступний етап – ставимо матеріал «на ноги», тобто йде період репетицій. Ну а там і концерт не за горами.

 Як сприймають ваш гумор на тій території Україні, де населення переважно російськомовне?

- Так само, як і там де переважно україномовне. Коли тобі смішно, ти не задумуєшся, якою це мовою, просто смієшся.

- На які теми є табу?

 - Війна і фізичні вади. Все інше можна висміяти. Ну і про політику не жартуємо. Дістала.

- Про що найбільше любите жартувати?

 - Про вічне: сімейні стосунки, батьки і діти, робота, відпочинок тощо. Абсолютно близький і зрозумілий усім побутовий гумор.

- На якому рівні зараз знаходиться україномовний гумор?

 - Робимо все, щоб вийшов зі стану анабіозу. Можете написати: «епоха Відродження».

Квитки на перше ураїномовне гумористичне шоу можна придбати у магазині «Скринька меломана», що знаходиться за адресою проспект Грушевського, 34. Вартість квитків – від 80 гривень.

Коментарі
keyboard_arrow_up