Дмитро Прокопов: “Коли приїхав в салон за авто - то точно зрозумів, що виграв”. Кам’янчанин став кращим народним співаком 2017 року

Дмитро Прокопов: “Коли приїхав в салон за авто - то точно зрозумів, що виграв”. Кам’янчанин став кращим народним співаком 2017 року
Фото з особистого архіву Дмитра Прокопова
  • Кам’янець - Подільський має дуже багато талановитих людей.
  • Дехто із них вже давно прославляє місто, а дехто - тільки починає.
  • І вже 31 грудня вся Україна дізналась, що кам’янчанин - переможець “Караоке на Майдані”.
  • Дмитро розповів журналістам “20 хвилин” про свої враження.

Кам’янчанин Дмитро Прокопов, аби здобути звання “Кращий народний співак 2017 року” в програмі “Караоке на Майдані” спершу переміг у відбірковому турі - в Кам’янці. Потім - у півфіналі у Києві. І вже напередодні нового року вся країна дізналась ім’я кращого народного співака.

П’ятеро співаків боролись за звання переможця, а також хотіли отримати “під ялинку” новеньку автівку в подарунок. Але кращим визнали саме Дмитра з Кам'янця!

Співак розповідає, що перемогу відсвяткував з друзями й сім’єю з піснями й танцями:

“Звичайно, емоції переповнюють. Я ще не можу повірити в те, що трапилось! Відверто скажу: головна моя ціль була - сподобатись журі, адже це люди, які добре розуміються в музиці. І я радий, що так склалось! У цьому шоу дуже вдало потрібно підбирати репертуар, те що у людей “на слуху”! На екрані все дуже красиво виходить, а насправді на вулиці важко співати: звук там не на вищому рівні, ще й в деяких моментах оплески просто глушать. Це не просто! Але я радий, що так склалось! Отримав такий розрив по голосуванню”, - ділиться враженнями переможець.

Після фіналу Дмитру вдалось поспілкуватись та заспівати із Дзідзьо:

“Ще було круто після фіналу поспілкуватись із Дзідзьо. Перший раз його вживу побачив. і тут ще й трошки поспівав з ним.Але скажу чесно - не машина була головна ціль. Я хотів цього титулу і сподобатись людям. Щоб мене почули. Звісно, всім не сподобаєшся. Але я радий, що після програми отримав багато повідомлень зі всіх куточків нашої України! Це дуже приємно”, - каже Дмитро.

Фото з особистого архіву Дмитра

Кам’янчанин отримав і титул “Кращий народний співак”, і підтримку українців, і автівку:

“Нещодавно забрав авто! Вже коли приїхав у салон, то зрозумів, що вже точно виграв. Приїхав привітати директор програми “Караоке на майдані”. Далі - годинка на оформлення і все! ПДВ оплачує програма, до речі. Все реально і чесно! Впевнений, що багато людей не вірять в це. Але я десь і їх розумію, бо до останнього сам не вірив, що так просто віддають машину”.

Фото з особистого архіву Дмитра

Дмитро Прокопов каже, що своїй перемозі завдячує кам’янчанам. які підтримали його ще на першому етапі:

“Хочу подякувати кам’янчанам, які мене обрали у Кам’янці. І я потрапив до фіналу. І, до речі, у нас рекорд “Караоке на майдані” по зібраних коштах вийшов у моїй першій зйомці! Дякую батькам, друзям, які поїхали підтримати, родині, всім, хто організував зйомку передачі у Кам’янці! З Новим Роком! Здоров’я, добра, затишку у ваших оселях і мирного неба”.

Дмитро обіцяє, що працюватиме й надалі. І має маленьку мрію: зробити концерт-подяку для кам’янчан.

Подивитись випуск "Караоке на Майдані" можна тут:

Коментарі
keyboard_arrow_up