До Кам’янця завітав заступник Міністра інфраструктури України

До Кам’янця завітав заступник Міністра інфраструктури України
Світлина із сайту міськради
  • Сьогодні, 29 березня, до Кам’янця – Подільського з робочим візитом приїхав заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк.
  • Мета приїзду замміністра -  огляд стану доріг Кам’янця та Кам’янець-Подільського району, а зокрема й ділянки, знану як “тещин язик”.

Дороги в Україні залишають бажати ліпшого. Кам’янеччина – не виняток.

Оглянути стан доріг у Кам’янці та районі сьогодні, 29 березня, приїхав Юрій Лавренюк. На зустріч завітав також голова Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук, начальник служби автомобільних доріг у Хмельницькій області Петро Гнидюк і начальник управління Укртрансбезпеки в Хмельницькій області Віталій Дзюба.

Як інформує прес-служба міської ради, заступник Міністра інфраструктури оглянув декілька об’єктів – «тещин язик», об’їзну дорогу та дорожнє покриття за містом у напрямку Старої Ушиці. На прес-конференції Юрій Лавренюк запевнив: якісним дорогам на Хмельниччині бути, бо станом на сьогодні на будівництво доріг Хмельниччини виділено 300 мільйонів гривень

Траса «Житомир-Чернівці» є пріоритетною, запевняє замміністра. А ситуація з «тещиним язиком» неодноразово обговорювалася на державному рівні.  Питання з об’їзною дорогою (вулиці Північна, Привокзальна, Харченка) наразі затягується, через те що частина дороги належить «Укрзалізниці», а частина - місту. Тому першочергово потрібно вирішити питання із землею, - йдеться на сайті міськради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Коментарі
keyboard_arrow_up