Фестивалимо у липні із Кам’янцем

Фестивалимо у липні із Кам’янцем
  • Літо у самому розпалі, аби поринути в атмосферу відпочинку.
  • Але якщо хтось і відпочиває, то Кам’янець, як би спекотно не було, не зупиняється фестивалити.
  • Що цікавого буде у Кам’янці – Подільському упродовж липня 2017 року – дізнавалися «20 хвилин».

Вже завтра,1 липня, стартує другий літній місяць. Усвідомити, що літо тільки набирає обертів, устигли ті, хто вже побував або досі у відпустці. Для тих, у кого літо ніяк не впливає на робочі дні (окрім того, що слід обирати собі місце під кондиціонером чи вентилятором) липень у Кам’янці підготував декілька цікавих подій, на яких можна відпочити.

Липень у Кам’янці почнеться із музики. А кажуть: «Як місяць зустрінеш – так його і проведеш». З 1 по 8 липня включно Кам’янець – Подільський перетвориться на колиску оперної та класичної музики. Фестиваль «Опера в мініатюрі» пройде вже утретє. Організатори підготували заходів на аж тиждень. Оскільки події відбуватимуться щодня, але не цілісінький день, навіть ті, хто влітку працюють, матимуть змогу після роботи піти й послухати високоякісну та вічно в тренді музику.

Паралельно із тим, що в Кам’янці проходитиме фестиваль «Опера в мініатюрі», на території Старої фортеці 1 та 2 липня змагатимуться між собою лучники у турнірі. Минулого року постріляти на вправність і точність приїхали гості не лише з різних міст України, а й з Туреччини, Польщі та Молдови. Цікаво, хто приїде цьогоріч до Кам’янця, щоб позмагатися у турнірі «Кам’яна стріла»?

Липнева музична традиція у Кам’янці продожиться завдяки драйвовому одноденному фестивалю «Zagata Music Day». Поруч із Руською брамою 15 липня можна буде послухати добротну українську рок-музику, кантрі та інші напрямки. Ба більше, крім музичної частини події, заплановано ще й воркшопи, а також перегляд кіно під відкритим небом!

Наприкінці місяця у Кам’янці проведуть традиційні «Ількові забави». І малеча, і дорослі можуть відпочити трохи від буденних справ, розважаючись у водоймах та змагаючись у конкурсах. Як минулого року проходили «Ількові забави» - читайте у матеріалі.

 

За деталями та змінами й оновленнями слідкуйте із "20 хвилин".

Коментарі
keyboard_arrow_up