Фото дня: кам’янецькі школярі святкують День знань

Фото дня: кам’янецькі школярі святкують День знань
  • Сьогодні,1 вересня, коли усі школи міста завершили останні приготування до нового навчального року, працівники освіти та школярі святкують День знань.
  • Пишні бантики на дівочих хвостиках, барвисті вишиванки виглядають з-під піджачка шкільної форми в хлопчаків, букети квітів та радісні зустрічі із друзями після літньої перерви - у шкільному дворі панує атмосфера справжнього свята.

За декілька метрів до школи вже чути ранкові приготування: налаштовують звук, завершують останні штрихи з прикрашання внутрішнього дворика. За декілька хвилин тут розпочнеться новий навчальний рік. Для когось - перший у житті, для когось - останній у цих стінах.

Хто уже давно закінчив навчання у школі, з ностальгією згадує про 11 чи 9 років, котрі провели, оббиваючи пороги шкільних кабінетів, випадково розбиваючи вчительські вази, залишаючи зізнанання у коханні однокласниці  на партах.

Хто ж вперше прийшов до школи, із зачарованими і трохи зляканими очима вивчає середовище, міцно стискаючи руку мами з татом.

На свято Першого Дзвоника журналісти ”20 хвилин” завітали до ЗОШ №12, що знаходиться у селищі Цукрового заводу. До нового навчального року тут підготувалися: розмалювали яскравими квітами стіни будівлі з внутрішнього дворика, зробили ремонт у кабінетах, провели водовідведення у дворі, на усіх трьох поверахах вікна прикрасили квітами і кульками. За допомогу директор школи Язвінська Тетяна дякує колективу школи, батькам учнів, місцевій владі.

Головними персонами сьогодні є, звісно ж, першокласники. Малеча почесно виходить зі школи, аби познайомитися з іншими учнями.

Для них усе тільки починається.

Читайте також:
Коментарі
keyboard_arrow_up