Кам’янчанка ввійшла в ТОП-10 проекту “Модель XL”

Кам’янчанка ввійшла в ТОП-10 проекту “Модель XL”
  • Проект “Модель XL” транслюють вже третій тиждень.
  • Вчора, 14 листопада, з 30-ки учасниць залишилось лише 10.
  • Кам’янчанка Катя Рибакова змогла виконати всі завдання і ввійти до десятки кращих.

На телеканалі “1+1” щовівторка транслюють проект “Модель  XL”. Участь у шоу взяла й студентка із Кам’янця. Останній випуск складаався із трьох завдань: колективна фотосесія, танцювальний батл та дефіле. За результати цих конкурсів з 30 учасниць залишаться лише 10.

Першим завданням для дівчат була фотосесія в образах представників шести професій. Учасниць поділили на команди: пожежники, медики, фермери, будівельники, поліцейські, дорожні працівники,  Кам’янчанці Каті пощастило. Дівчина здобуває фах акушерки, і фотографуватись їй довелось, вдягнувши знайому медичну форму.

Фото зі спільноти “Модель  XL” у facebook

“Одна из вас, между прочим, акушер. И мне кажеться, что для нее эта профессия должна быть настолько родной...”, - зауважив Андре Тан.

Журі зауважили, що дівчата рідко змінювали пози та вирази облич - були надто серйозними.

“Медицина -  это серезно. И когда я одеваю на себя форму -  у меня серезное настроение. Я вспоминаю сразу про учебу”, - пояснює Катя.

Кам’янчанка після цього завдання змогла залишитись у проекті.

Друге випробування - танцювальний батл  у стилі вог. Дівчата змагаються між собою попарно.  

Фото зі спільноти “Модель  XL” у facebook. Катерина Рибакова - праворуч

“Это было невозможно. У меня уже был шум моря в ушах. Реально, я про музыку вообще забыла”, - коментує учасниця з Кам’янця.

Кам'янчанка після цього завдання пройшла далі.

І останнє випробування - парне дефіле у японському стилі.Завдання ще полягало в тім, щоб не зачіпити і не кинути вази, що стояли на подіумі. Катя хотіла знову самотужки робити собі макіяж та зачіску. За це Андре Тан  потім дівчині сказав, що професійні моделі за такі витівки відразу будуть звільнені. Катя із Лізою пройшли, хоч не синхронно, але  вази не розбили.

Скрін з екрану

Подивитись повний випуск шоу можна тут.

Коментарі
keyboard_arrow_up