Першими, хто почує пісні з нового альбому Тіни Кароль, будуть кам’янчани

Першими, хто почує пісні з нового альбому Тіни Кароль, будуть кам’янчани
  • Менше двох тижнів залишилося до концерту в Кам’янці популярної української співачки Тіни Кароль.
  • Виконавиця розпочинає свій тур містами України саме із Кам’янця - Подільського і саме на День Незалежності України, 24 серпня.

24 серпня о 20.30 годині в Старій фортеці виступить Тіна Кароль. Відома українська виконавиця у місті вже не вперше. Проте приємною новиною стало те, що Тіна Кароль для старту всеукраїнського туру в підтримку  нового альбому "Інтонація" обрала саме Кам’янець - Подільський і знакову дату - День Незалежності України. 

Координатори концерту обіцяють, що захід вразить масштабністю. Везуть немаленьку сцену, екрани, якісне світло та звук. Наразі продано уже майже 2 000 квитків на концерт. Максимум відвідувачів, на який розраховують організатори, - 3 000 осіб.

24 серпня з 17.00 години стара фортеця буде закритою для  туристів, бо там будуть тривати підготовчі роботи.

Під час концерту буде багато операторів, які зніматимуть сюжети. Ті попадуть у кліпи співачки та фільм за участі Тіни Кароль. Запланована також пряма life-трансляція концерту на великих екранах, і, можливо, на каналі “М1”.

Представники оргкомітету концерту кажуть, що виступи улюбленої української виконавиці триватиме не менше двох з половинною годин. Тіна виконає як і досі невідомі композиції із нового альбому, так і улюблені хіти.

Квиток у фан-зону коштує 250 гривень. Придбати їх можна на офіційному фан-сайті Тіни Кароль або на сайті karabas.com.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up