Події у Кам’янці – Подільському, які ви могли пропустити: ТОП-5 новин

Події у Кам’янці – Подільському, які ви могли пропустити: ТОП-5 новин
  • Спробуймо проаналізувати, чим жив Кам’янець – Подільський з 22 по 28 травня включно у місті пройшов довгоочікуваний концерт гурту «Океан Ельзи», який не минув без скандалу, відбулася друга «Битва у Фортеці».
  • До Кам’янця приїхав навіть відомий український режисер – Любомир Левицький («Тіні незабутих предків», «Штольня»).
  • Що ще в Кам’янці відбулося упродовж минулого тижня – читайте у традиційному огляді новин від «20 хвилин».

1.



Анонсували фестиваль «Ретрофест», який пройде у Кам’янці – Подільському з 9 по 11 червня. Організатори запланували показати парад зі стильних ретро-карів, показ купальних костюмів минулого століття, репрезентують еволюцію професії dj-ея і ще чимало «родзинок». Прочитати детально про фестиваль можна у публікації «20 хвилин».

2.


26 травня до Кам’янця – Подільського із довгоочікуваним концертом приїжджав легендарний український гурт «Океан Ельзи». Але окрім того, що музиканти для кам’ячан грали музику майже три години, увагу привернув ще й скандал через бургер-кафе. Заклад харчування визнав свою вину, попросив вибачень в гурту, і в кінці місяця проведе "акцію-покарання".

3.


Всю країну сколихнула новина про аварію на залізниці під Кам’янцем. 27 травня вранці зіткнулися вантажний та пасажирський потяги.  Постраждало 6 осіб, 4 з яких – діти. Але, на щастя, смертельних випадків не зафіксовано.

Більше про це – дивіться у матеріалі.

4.


Вдруге у Кам’янці 27 травня пройшли змагання «Битва у фортеці». Окрім того, що тут можна було побачити, як 12 спортсменів боролися за звання чемпіона, на захід завітав Любомир Левицький – режисер таких стрічок, «Штольня», «Тіні незабутих предків», «SelfieParty». Деталі – у публікації «20 хвилин».

5.

Кам’янчани продовжують підкорювати гумористичні шоу. Вадим Беник та Остап Бойчук спробували свої сили на проекті «Розсміши коміка». Подивитися відео та прочитати детальніше – можна тут.

Коментарі
keyboard_arrow_up