Поради від кам’янчан. Що подарувати хлопцеві на 6 грудня?

Поради від кам’янчан. Що подарувати хлопцеві на 6 грудня?
Фото з мережі
  • Хлопці жартують із дівчатами, мовляв: “Що подаруєте на 6 грудня - те й отримаєте на 8 березня”.
  • Але як дізнатись, який презент хочуть представникам сильної статі?
  • Журналісти “20 хвилин” вирішили допомогти дівчатам і запитали в хлопців, що вони б не проти отримати в подарунок.

Вже завтра, 6 грудня, усі, хто має причетність (і не зовсім) до Збройних Сил України святкуватимуть. А дівчата вже нервують, гадаючи, що ж подарувати батькові, братові, коханому. У чоловічому колі вже не перший рік жартують про подарунки у формі шкарпеток чи дезодорантів, мовляв, шаблонні презенти дуже. 

Іноді панянки прямо запитують про бажані подарунки, а хтось хоче здивувати сюрпризом. Та хто краще може знати, що подарувати хлопцеві на свято, як не самі хлопці? Журналісти ”20 хвилин” поцікавились у чоловіків, що вони б хотіли отримати у подарунок.

Денис, 24 роки:

“Якщо є авто, то щось для транспорту. Якщо є якесь хобі - то щось таке, чого давно бажав і що пов’язане із хобі. І третє - уваги й кохання мішечок”.


Євген, 28 років:

“Подарунок – це дуже індивідуальна річ. Тому, здається, що неможливо точно сказати, що саме потрібно дарувати. Особисто я більше люблю практичні речі. Наразі мені б хотілося отримати щось корисне для походів в гори. Але це ситуативно. Адже головне, щоб подарунок дарували з любов’ю”.


Дмитро, 24 роки:

“Набір для бриття. Книга. Флешка.”


Микола, 23 роки:

“Маленька святкова вечеря. Невеликий, але приємний подарунок (не обов'язково багато витрачати на нього багато часу чи грошей. Це має бути щось приємне чи потрібне).Гарно провести вечір із святковим мотивом”.


Георгій, 30 років:

“Самый лучший подарок - это нужный подарок. И в разные моменты это может быть и шампунь, и носки, и дезодорант, а иногда и банка WD-шки. Так что сложно сказать. Мне бы, например, сейчас идеально были бы перчатки (старые порвались, а новые слишком красивые, чтоб на работе их снашивать)”.


Андрій, 23 роки:

“Парфуми або набір для бриття. Одяг. Також сувеніри, чи  браслети, ланцюжки, печатки”.


Олексій, 26 років:

"Хлопцям від дівчат потрібна ласка. За речі - навіть не знаю. Мене постійно запитують, а я й сам не знаю. Головне, щоб було від душі, з любов'ю. А ще краще - щось зроблене власноруч".


Іван, 23 роки:

"Це - індивідуально: може залежати від хобі та роду занять. Та й це свято - не всіх юнаків, а лиш тих, хто був у ЗСУ. Я був у ЗСУ і маю офіцерське звання. Але якось так по життю склалось, що до служби з дівчиною розійшовся, і досі не можу собі знайти супутницю. А до того - дарували ті ж банальні речі".

Коментарі
keyboard_arrow_up