Ігор Гуменюк із Кам'янця каже, що в нього "вибивали" зізнання

Ігор Гуменюк із Кам'янця  каже, що в нього "вибивали" зізнання
Адвокат Сидір Кізін заявив у вівторок під час прес-конференції в Укрінформі, що правоохоронці побили Ігоря Гуменюка та вимагали зізнання у злочині.

Адвокат бійця батальйону «Січ» Ігоря Гуменюка, якого підозрюють у тому, що саме він кинув бойову гранату під Верховною Радою 31 серпня, стверджує, що його підзахисного під час затримання правоохоронці побили, вимагаючи зізнання у злочині та приналежності до ВО «Свобода».
Про це заявив адвокат Ігоря Гуменюка Сидір Кізін на прес-конференції.

«Він був затриманий не на площі перед Верховною Радою, а затриманий у метро. Після затримання його побили уже в райвідділі. Вимагали, щоб він сказав, що він є партійцем Всеукраїнського об`єднання «Свобода», що не відповідає дійсності. Змушували, щоб він зізнався у вчиненні злочину», - сказав Кізін.

Адвокат заявляє, що ознайомився із матеріалами справи Гуменюка і вважає, що вони не співпадають із заявами,  зробленими учора ввечері керівництвом МВС: «При ньому, в протоколі, не вилучено ніяких вибухових пристроїв, як про те говорить Аваков. Затриманий він офіційно о восьмій годині  вечора, а двома годинами раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков назвав його як особу, яка вчинила злочин».

За словами Кізіна, на даному етапі Гуменюк не визнає своєї вини у вчиненні злочину, який йому "шиють".

Нагадаємо, що в міліції спростовують інформацію, що Ігор Гуменюк був їхнім працівником.

Коментарі
keyboard_arrow_up