ТОП- 5 подій тижня у Кам’янці - Подільському, які ви могли пропустити

ТОП- 5 подій тижня у Кам’янці - Подільському, які ви могли пропустити
  • У Кам'янці - Подільському життя вирує.
  • Цей тиждень для міста був насичений та сповненим різнопланових подій.
  • Тож, шановні читачі, для вас - традиціна недільна добірка, огляд резонансних подій, що мали місце у Кам'янці останні 7 днів. 

1.

День закоханих у Кам’янці – Подільському минув вельми незвично. Вся увага міста та країни була прикута до молодят, котрі вирішили одружитися за добу! Реалізувався пілотний проект «Шлюб за добу». Пов’язати свої долі та відмовитися від паперової 30-денної тяганини Михайло та Христина. Більше – читайте у матеріалі журналістів «20 хвилин».

2.

Кам’янчани продовжують підкорювати українське телебачення. Свої сили хоче спробувати талановитий місцевий фотограф, Сашко Гусін. Але спробувати себе хоче у модельному бізнесі! Підтримати Олександра можна тут.

3.

До Кам’янця – Подільського на днях прихжджав Тарас Тополя, той, що вокаліст улюбленого українського гурту «Антитіла». Але завітав музикант до міста не з гуртом, а сам. Мета візиту – спілкування із молоддю. Проте й без музики не обійшлося. Тарас заспівав пісень для кам’янецької молоді. Дивитися відео та читати більше – у матеріалі від «20 хвилин».

4.

Боротьба із наркосправою у Кам’янці триває. Цього тижня у кам’янчанина поліція знайшла амфетамін та екстазі. Наркотики вилучили і доправили на експертизу. Більше – у публікації.

5.

Наступних 5 років Кам’янець – Подільський державний історичний музей-заповідник очолить Олександр Заремба, знаний ще як Alex Haiduk. Саме пан Олександр став переможцем у конкурсі. Участь у ньому загалом взяло четверо кандидатів. Детальніше читайте у матеріалі.

Залишайтеся із "20 хвилин"!

Коментарі
keyboard_arrow_up