ТОП-5 новин Кам’янця, які ви могли пропустити

ТОП-5 новин Кам’янця, які ви могли пропустити
  • Дізнавайтесь про події у Кам’янці, які могли залишитися поза вашою увагою, у традиційній рубриці від “20 хвилин”.

 

На будівництво дороги від вулиці Північної до Привокзальної із Державного бюджету виділили кошти. У скільки обійдеться об’їздний шлях, читайте за посиланням.

 

На засіданні виконавчого комітету сьогодні, 22 березня, було прийнято рішення про підвищення вартості проїзду у Кам’янці з 4 гривень до 5. Більше за посиланням.

 

На засіданні виконавчого комітету погодили програму ремонту доріг, тротуарів та внутрішньодворових проїздів. Про те на яких вулицях будуть вестися роботи, дізнавайтеся за посиланням.

 

26-річний кам’янчанин звернувся до поліції із заявою про викрадення телефону. У злочині зізналася дівчина з якою чоловік відпочивав у кафе. Деталі тут.

 

У Кам’янці розпочався конкурс на грантові проекти неприбуткових організацій. Хто в пріоритеті та скільки коштів виділено, читайте у матеріалі.

 

Коментарі (1)
  • Владимир Белоус

    Мне кажется властям  "квитке на камени " срочно  необходимо завести худобу...На всем протяжении от "Бастиона" до "Лани " над трубами отопления.и влево ,вправо до 50 м. растет трава-и....зимой -"почти до колена."Или  трубы-"недозарыли",или изоляция...скажем так -недоналичествует..Или что то  Анормальное
keyboard_arrow_up