ТОП-5 новин тижня у Кам’янці - Подільському, які варті уваги

ТОП-5 новин тижня у Кам’янці - Подільському, які варті уваги
  • Кам’янець – Подільський минулого тижня запам’ятався завдяки яскравим та насиченим подіям.
  • В Україні завершилася вступна кампанія, і виші підраховують абітурієнтів, у місті провели свято води й сімейного відпочинку.
  • Про це та більше можна дізнатися з традиційної підбірки новин тижня.

29 липня, у Кам’янці пройшло свято води і сімейного відпочинку «Ількові забави». Близько 40 кам’янецьких родин долучилися до «Аква-марафону». Малеча розважалася й змагалася за призи між собою.

 


26 липня, завершився термін прийому заяв від вступників у вищі навчальні заклади України. Журналісти «20 хвилин» дізнавалися, скільки абітурієнтів виявило бажання навчатися у вишах Кам’янця – Подільського цьогоріч.

 


 

У комунальному водопроводі міста Новодністровськ і рекреаційній зоні річки Дністер виявлено вірус гепатиту «А». Мер Кам’янця доручив  КП «Міськтепловоденергія» посилити заходи з очистки води у місті.

 


 

У Кам’янці підприємець за правопорушення сплатить до бюджету міста понад півмільйона гривень. Підприємець попередньо не уклав договір оренди із органом місцевого самоврядування. Землю, площею в понад 1 гектар, використовував для обслуговування газової заправочної станції. Після позову до суду збоку прокуратури, підприємець зобов’язаний сплатити в бюджет міста понад півмільйона гривень.


У Кам'янці онук побив і пограбував свого дідуся. А все через те, що 18-річний хлопець вимагав у діда грошей. Чоловік заощаджень внукові не дав, пояснивши, що то гроші – на ліки. Юнак же забороною знехтував – поцупив гроші й витратив їх на алкоголь.

 


 

Коментарі
keyboard_arrow_up