ТОП-5 новин тижня у Кам’янці - Подільському, які варті уваги

ТОП-5 новин тижня у Кам’янці - Подільському, які варті уваги
  • Минулий тиждень - то вже історія.
  • Кам’янецькі правоохоронці відзначали День нацполіції, рух на Хмельниччині у спеку вантажівкам заборонили, страшна втрата на Сході, ДТП  за участю автобуса із відпочивальниками.
  • Про ці події та інші більш детально - у підбірці новин за тиждень.

Однією із найбільш обговорюваних новин країни та Європи - аномальна спека. Кожне місто бореться із нею по-своєму. У Кам’янці ж встановили розпилювач води, який бодай на трішки але освіжував кам’янчан.

 

 


 

До кінця літа з 10 годину по 22.00 щодня на автодорогах Хмельниччини діє заборона пересування автотранспорту загальною масою (разом із масою транспортного засобу) понад 24 тон і навантаженням на вісь більш ніж 7 тон. Обмеження руху діє у денну пору доби за температури повітря вище  28°C.


У центрі Кам’янця  3 серпня, сталася ДТП. По проспекту Грушевського, біля зупинки громадського транспорту не розминулися “Renault” та автобус із відпочивальниками. На щастя, ніхто у ДТП не постраждав.

 


Поліція Кам’янця - Подільського приєдналася до святкувань Дня національної поліції України. 4 серпня високопосадовці та військові, представники громади дякували правоохоронцям за службу.
 

 


Серпень розпочався зі страшної для Кам’янця - Подільського новини. 20-річного кам’янчанина Ростислава Доброшинського на Луганщині вбила куля снайпера. Місто на колінах зустріло юного Героя, на колінах з ним попрощалося.

Коментарі
keyboard_arrow_up