ТОП-5 новин тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити

ТОП-5 новин тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити
  • Андріївські вечорниці, ялинка на площі Польський Ринок, прощання із загиблим в АТО кам’янчанином.
  • Такими подіями запам'ятався минулий тиждень у Кам’янці -Подільському.
  • “20 хвилин” пропонує згадати у традиційній рубриці, чим жило місто з  4 по 10 грудня.

Тиждень у Кам’янці розпочався зі сумної звістки - війна на Сході забрала ще одне життя земляка. Загинув 22-річний Олександр Горний. Кам’янець на колінах та зі сльозами провів загиблого військового в останню путь.

 


 

Чи то від зубожіння, чи то від навалу вільного часу грабіжники активізувались у Кам’янці - Подільському. На тижні невідомий обікрав помешкання жінки, поцупивши золотих прикрас на 62 тисячі гривень. Шановні кам’янчани, будьте обачними!

 



 

Країна готується до новорічних свят. У Кам’янці біля Ратуші на минулому тижні почали встановлювати головну ялинку. Вже зовсім скоро, 19 грудня, її офіційно відкриють. На подію запрошують весь Кам’янець!

 


У рамках Всеукраїнського фестивалю “Сяйво калити” у Кам’янці-Подільському провели Андріївські вечорниці. Як то було - бачили “20 хвилин”.

 

 


Минулого року двоє чоловіків через п’яну суперечку вирішили позбавити життя мешканця Кам’янеччини. Дружину, яка вирішила заступитись за чоловіка, душогуби теж вбили. А на днях суд виніс вирок, що двоє убивць до кінця життя залишаться за ґратами.

 


 

Коментарі
keyboard_arrow_up